Такси за околу 80ден.. Автобус баш и не иде, 23ка, 5,3 и 15 ама на булевар стојат и само за 2-3 станици не ти се исплати Од таму ќе мораш секако пешки околу 5-8мин.. Или пешки од транспортен, 20тина мин ама гугл мапс ќе ти треба
@Anna-Banana од железничка фати 3,5,23 или 15 и симни се на автобуската на Палма или тоа му доаѓа да се симнеш на втора станица од кога си се качила. Имаш аптека не би требало да ја утнеш. Од буската продолжуваш право за накај Аеродром се до уличката кај семафорот. Тука вртиш десно има Рамстор од десна страна и продолжуваш скроз право до следна помала раскрсница. На таа вртиш десно и од лева страна ќе ти дојдат градинката и црквата, продолжуваш право и после црквата ќе ја видиш болницата. Се надевам дека ме сфати.
Девојки вие што имате нарачано ташна од Bags Shop -Macedonia колку плаќате за поштарина до дома ? И некоја од вас имаше напишано дека по желба изработувале ташни. Јас вчера им пишав и ми кажаа дека ако е по желба се плакало 200 денари плус.
Јас имав порачано за достава до дома земаат 150 денари. Мене не ми ја донесоа до дома оти ја праќаат по карго тие не ги носат до дома пратките. Си ја ппдигнав сама и ми ги одбија парите за достава до врата.
Најди го на мапа, одиш само по една улица право, па откако ќе ги поминеш високите кули ќе свртиш во наредната улица кај новите згради десно. Се стига за 10мин пешки, не се исплати автобус за две станици зашто од станица до поликлиника имаш уште 5мин пешки.
Девојки да ве прашам колку од прилика би ми земало такси од железничка до МОН и во кои маркет можам да ги најдам Линдт чоколадите?