@Ketchup Па после да те зезаат дека објективот личел на тракторска гума, не се занесувај чедо, Мачедонија е ова Шала на страна, интересна идеја, само гледај на поинтересно место да биде. На сред рака, вака, е малку не нај нај Или па што зна, може и ќе ти стои така
На рака го сакам бранчево, а тоа кругчето може да биде позади на врат. Ама тоа понатака, сега на рака сакам вака нешто геометриско, секоја идеја е добредојдена. Сањич, ако веќе треба на чело, ќе си нацртам баш око и ќе седнам на плоштад ќе предвидувам иднина на луѓе, ќе продавам некои лековити камчиња и слично.
@Ketchup Не, чедо Божјо, туку земи скицата од Да Винчи за човекото тело и распореди ги деловите на апаратот Распореди и тетовирај
@Ketchup да ви се ушалтам во муабет ама интересна ви е темава, туку, читнав дека сакаш нешто геометриско, па си размислувал ли за нешто вака Спојлер не дека е ова ептен геометриско, туку баш ми е јак целиот дизајн, плус можеш да додадеш на средина што сакаш ти
@MagsDestiny, тетоважава е предобра, ама и преголема за мојава рака, ваква некоја може понатака на некое друго место, сега сакам на рака вакви некои ситни и едноставни:
@Ketchup јас таа што ја ставив ја сакам преку цела лева натколеница, ама кога ќе си помислам колку пари ќе ме фати, а како што ги немам моментално, си викам meh better not Инаку ептен лајк за првата слика од твоиве, најјака ми е, а исто и овие се многу добри Спојлер
Ем што е скапа, ем ептен ццкање, сенчење и треба, а тоа не е така безболно. Лајк за тетоваживе. Кај и да е ќе му пишам на тату артистот па може со него од сите овие ќе склопиме една.
Од оние advent calendar (не со чоколататцата,него со некој обетки,ланчиња на пример) може ли да се најде кај нас?
1) Дали има на друго место и каде освен во Џамбо топлинки со животни? 2) Каде ножам да најдам убави машки пижами? 3) 3-та работа во комбинација со топлинки и пижами (за машко)?