Епа тогаш не знам А и не знам дали прашуваш за СК хаха (толку време сме по темиве, а јас никако да запамтам која од каде е ) Знам во СК со сигурност работат во веро центар, рамстор и сити мол
Женски, на дечко ми му е слава и ме покани да одам другиот ден. Што да однесам? Знам дека бомбониера се носи, а дали и нешто друго?
Дали знај некој дали ме следува к15 иако сум одјавена од фирмата каде што работев? Имам 7 месеци најмалку работен стаж.
Мала помош ... знае ли некој да каже како да си ја сменам лозинката и да влезам во македоника.мк ми се читат книги а не сум во македонија да се прошетам до библиотека фала ви однапред !
Не знаев кај да го поставам прашањето па ајде тука. Женски, како да направам компири печени ама така сочни како во ресторан ? Пробав ама ми се сушат, горат, лепат, одоздола веќе изгорени, залепени, а горе се немаат заруменето. Помош
Доколку си била пријавена 6 месеци во текот на една година во истата фирма, истата законски е обврзана да ти исплати регрес најкасно до 31 декември.
Предлог за едноставна овошна роденденска торта ама вкусна и не премногу слатка и идеја декорација ...?
Девојки има ли некој начин да извадам принт од тренерки? Тренерките ептен си ги сакам ама принтот скоро секаде е распукан, се лупи и изгледа многу грдо.
Да ве прашам како се движат цените во Deja Vu во Капитол бидејќи сакаме таму да чекаме Нова Година но не сме од Скопје