Лани мислам дека беше 800 или 1000 само место и една две пијачки. Плус секоја наредна пијачка или нешто за кснување. Не ме фаќај за збор не сум сигурна дека беше толку. Другар беше, си плати и кога дошол на врата не го пуштиле. А не бил единствениот што му направиле така.. Така даа, размисли си убаво околу резервација.
Ок, секој со своето размислување. Ако знаеш одговори и помогни ако не ,игнорирај Не прашувам за мене, јас си живеам во Италија.
Де де полека не ме сфаќај погрешно, сакав да кажам дека скапани им се автобусите, вифи нема, сигурно и од погоре што пишав сфати каква фирма се Што врска има дали живееш Италија или за друг прашуваш
Хахах, јас сфатив одма што кажуваш. Туку никогаш не сум се возела со нив и не знам какви се автобусите и условите. Прашував за близок кој ќе патува од Ниш за Скопје и од голема важност ми беше тоа дали има wifi.
Знаете ли некаде Скопје да прават привремени тетоважи ? Сакам да се тетовирам, ама сакам прво да видам како ќе изгледа некое време... Јес премногу барам, ама фала многy доколку сте ми од помош <3
Зависи како ги сечиш... Пробај како коцки (прво на пола, па половините пак на пола, и секое делче сечи го на 3 или 4 дела зависи од големината на компирот). Секогаш вака ги сечам и за пржење и за печење-никогаш незгрешени... Пробај па пиши ми позз
Одвреме навреме чуствувам како чудна топлина ми поминува во главата, само на моменти..како да ми поминува низ главата и ја снемува, некој со исто искуство?
Може ли да ми предложите некој добар, но со солидни цени, интернет провајдер у Ск? Освен овие близу и телекабел
Ima li nekoj podatoci za tocniot br.na ziteli vo Skopje.ima info po gugal sto prolistav ,ama toa od pred nekolku godini..sigurno ima nekoi izmeni do sega?
Да ми препорачате некој сервис за принтери? Мислам дека е исушена бојата а и претходно кога го однесовме на сервис па купивме нова боја некако ептен брзо се потроши...можеби има некој проблем околу тоа не знам...а ми треба...
ova go dobiv kako odgovor na porakata sto ja pisav pogore definitivno e izmama vnimavajte Absa Bank Towers East 3rd Floor, 170 Main Street Johannesburg. 2001 South Africa. ===================== Winning No: 2016/01/SA Batch No: 015/2016 ===================== (ATM CARD APPROVED CODE 232) Attention Beneficiary, This is to acknowledge the receipt of the order from the senate house, in respect with the provision act of decree 114 of the 1999 constitution; I am David Hodnett and am writing to inform you that the Russian Foundation for basic research ( http://www.rfbr.ru/rffi/ru/ ), European Union, African Union, Vittorio Foundation (ITALY) and the BANKS INVOLVED has been having a meeting for the past 7 months on how to compensate all foreign users of ATM MASTER CARD. The Russian Foundation for basic research, European Union, Vittorio Foundation (ITALY) and the BANKS INVOLVED, has agreed to compensate you with the sum of Seven Hundred And Fifteen Thousand United State Dollar ($715,000.00 USD) in ATM MASTER CARD. It is my pleasure to inform you that ATM Card Number: 5359 1564 5648 9101 have been approved in your favor. Your Personal Identification Number is 5471. The ATM Card Value is Seven Hundred and Fifteen Thousand United State Dollars {$715,000.00 USD} Only. You are advised that a maximum withdrawal value of $5,000.00 USD is permitted on withdrawal per day and we are duly Inter Switch and you can make withdrawal in any location and ATM Machine of your choice. HOW DID YOU WIN/SELECTION PROCESS DONE? No tickets were sold out to enter this promo. Your mobile number is one of the lucky number selected RANDOMLY via Cyber-online E-wheel Computer Ballot System drawn from over 200,000 mobile network companies and 300,000 individual mobile users, from all over the world during the EU/AU ATM Online mobile number selection Draw attached to your Lucky mobile number: (F9800/587/20KK), as one of the 20 lucky winners in the ongoing ATM promotion. WHO IS SPONSORING THIS PROMO AND WHY? This is to encourage those that uses ATM card and to also encourage those that don't have to get one from there bank for easy transaction. So much money is generated all over the World for using ATM, without people’s patronage, this would not have been possible. To encourage the use of ATM machines globally, The ATM INC. SETUP THE NEW HOPE LOTTERY to give out prize via random email ballot selection. CONFIRM DELIVERY OF YOUR ATM CARD: 1. Your Full Name: 2. Delivery Address: 3. Age: 4. Sex: 5. Occupation: 6. Mobile / Cell Number: 7. Country of Residence: 8. Nationality: 9. Send a Scanned copy of your Passport / ID via email attachment: As soon as we have the above information's, we will let you know the next step to take to have your ATM CARD deliver to you, do get back to this office with the filled Form and scanned copy of your Passport or ID. NOTE: To help us proceed with your claims and not been disqualify, you must keep away this information from public to avoid unwarranted abuse of the program and unauthorized individuals. Regards, David Hodnett
Многу нормално дека е измама.. кој сериозен би користел gmail акаунт за вакви ствари. Па уште и бројот добил награда..мда.. Јас една обична фотошопирана слика ја праќам од службен мејл а не па ваква работа
да и јас на тоа помислив велам како не зошто некому би му требало твој број кој уствари твојот број добил награда нема шо
Во Веро Џамбо има ли книжара? не паметам дали сум видела до сега т.е мислам дека нема ама пак да прашам