Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.956
    Допаѓања:
    48.245
    Што тоа прочитав:^)
    Јас се крстев да стигнам жива и здрава ти интернет прашуваш:rofl:

На buba4e89, joy1, Bender Rodriguez и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    13.331
    Лани мислам дека беше 800 или 1000 само место и една две пијачки. Плус секоја наредна пијачка или нешто за кснување. Не ме фаќај за збор не сум сигурна дека беше толку. Другар беше, си плати и кога дошол на врата не го пуштиле. А не бил единствениот што му направиле така.. Така даа, размисли си убаво околу резервација.

3. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.211
    Допаѓања:
    6.399
    Ок, секој со своето размислување. Ако знаеш одговори и помогни ако не ,игнорирај:^) Не прашувам за мене, јас си живеам во Италија.

Последна измена: 9 декември 2016
  4. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.956
    Допаѓања:
    48.245
    Де де полека не ме сфаќај погрешно, сакав да кажам дека скапани им се автобусите, вифи нема, сигурно и од погоре што пишав сфати каква фирма се
    Што врска има дали живееш Италија или за друг прашуваш

На Lady Phoenix, joy1, Bender Rodriguez и 6 други им се допаѓа ова.
  5. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.211
    Допаѓања:
    6.399
    Хахах, јас сфатив одма што кажуваш. Туку никогаш не сум се возела со нив и не знам какви се автобусите и условите. Прашував за близок кој ќе патува од Ниш за Скопје и од голема важност ми беше тоа дали има wifi.

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.896
    Допаѓања:
    4.903
    Знаете ли некаде Скопје да прават привремени тетоважи ? Сакам да се тетовирам, ама сакам прво да видам како ќе изгледа некое време...
    Јес премногу барам, ама фала многy доколку сте ми од помош <3

На SuperGirl24 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. emce.eme

emce.eme Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    216
    Зависи како ги сечиш... Пробај како коцки (прво на пола, па половините пак на пола, и секое делче сечи го на 3 или 4 дела зависи од големината на компирот). Секогаш вака ги сечам и за пржење и за печење-никогаш незгрешени... Пробај па пиши ми позз ;)

На YoungandBeautiful му/ѝ се допаѓа ова.
  8. V.odolija

V.odolija Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2014
    Пораки:
    1.242
    Допаѓања:
    21.839
    Сакам да прашам како се ставаат тие слики под текстот, од која страна и по која процедура :D

9. meandyou

meandyou Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    197
    Одвреме навреме чуствувам како чудна топлина ми поминува во главата, само на моменти..како да ми поминува низ главата и ја снемува, некој со исто искуство?

10. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.789
    Допаѓања:
    9.956
    Може ли да ми предложите некој добар, но со солидни цени, интернет провајдер у Ск? Освен овие близу и телекабел :^)

11. westt

westt Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2015
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    164
    Мозе не е место но би сакала да прашам дали е ова измама или ?[​IMG]

12. bella.s

bella.s Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    2.163
    Допаѓања:
    10.941
    Ima li nekoj podatoci za tocniot br.na ziteli vo Skopje.ima info po gugal sto prolistav ,ama toa od pred nekolku godini..sigurno ima nekoi izmeni do sega?

13. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.473
    Допаѓања:
    176.043
    Дефинитивно е измама.

На Dust и joy1 им се допаѓа ова.
  14. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.361
    Допаѓања:
    18.565
    Да ми препорачате некој сервис за принтери? Мислам дека е исушена бојата а и претходно кога го однесовме на сервис па купивме нова боја некако ептен брзо се потроши...можеби има некој проблем околу тоа не знам...а ми треба...

15. jok

jok Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    932
    Допаѓања:
    908
    T-home.

На *Amethyst* му/ѝ се допаѓа ова.
  16. westt

westt Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2015
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    164
    ova go dobiv kako odgovor na porakata sto ja pisav pogore definitivno e izmama vnimavajte
    Absa Bank Towers East 3rd Floor,
    170 Main Street Johannesburg.
    2001 South Africa.
    =====================
    Winning No: 2016/01/SA
    Batch No: 015/2016
    =====================
    (ATM CARD APPROVED CODE 232)
    Attention Beneficiary,

This is to acknowledge the receipt of the order from the senate house, in respect with the provision act of decree 114 of the 1999 constitution; I am David Hodnett and am writing to inform you that the Russian Foundation for basic research ( http://www.rfbr.ru/rffi/ru/ ), European Union, African Union, Vittorio Foundation (ITALY) and the BANKS INVOLVED has been having a meeting for the past 7 months on how to compensate all foreign users of ATM MASTER CARD.

The Russian Foundation for basic research, European Union, Vittorio Foundation (ITALY) and the BANKS INVOLVED, has agreed to compensate you with the sum of Seven Hundred And Fifteen Thousand United State Dollar ($715,000.00 USD) in ATM MASTER CARD. It is my pleasure to inform you that ATM Card Number: 5359 1564 5648 9101 have been approved in your favor. Your Personal Identification Number is 5471. The ATM Card Value is Seven Hundred and Fifteen Thousand United State Dollars {$715,000.00 USD} Only. You are advised that a maximum withdrawal value of $5,000.00 USD is permitted on withdrawal per day and we are duly Inter Switch and you can make withdrawal in any location and ATM Machine of your choice.

HOW DID YOU WIN/SELECTION PROCESS DONE?

No tickets were sold out to enter this promo. Your mobile number is one of the lucky number selected RANDOMLY via Cyber-online E-wheel Computer Ballot System drawn from over 200,000 mobile network companies and 300,000 individual mobile users, from all over the world during the EU/AU ATM Online mobile number selection Draw attached to your Lucky mobile number: (F9800/587/20KK), as one of the 20 lucky winners in the ongoing ATM promotion.
    WHO IS SPONSORING THIS PROMO AND WHY?
    This is to encourage those that uses ATM card and to also encourage those that don't have to get one from there bank for easy transaction. So much money is generated all over the World for using ATM, without people’s patronage, this would not have been possible. To encourage the use of ATM machines globally, The ATM INC. SETUP THE NEW HOPE LOTTERY to give out prize via random email ballot selection.
    CONFIRM DELIVERY OF YOUR ATM CARD:
    1. Your Full Name:
    2. Delivery Address:
    3. Age:
    4. Sex:
    5. Occupation:
    6. Mobile / Cell Number:
    7. Country of Residence:
    8. Nationality:
    9. Send a Scanned copy of your Passport / ID via email attachment:

As soon as we have the above information's, we will let you know the next step to take to have your ATM CARD deliver to you, do get back to this office with the filled Form and scanned copy of your Passport or ID.

NOTE: To help us proceed with your claims and not been disqualify, you must keep away this information from public to avoid unwarranted abuse of the program and unauthorized individuals.

Regards,
    David Hodnett

17. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.793
    Допаѓања:
    173.165
    Многу нормално дека е измама.. кој сериозен би користел gmail акаунт за вакви ствари. Па уште и бројот добил награда..мда..
    Јас една обична фотошопирана слика ја праќам од службен мејл а не па ваква работа]:)

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  18. westt

westt Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2015
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    164
    да и јас на тоа помислив велам како не зошто некому би му требало твој број кој уствари твојот број добил награда нема шо

19. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.069
    Допаѓања:
    91.093
    Во Веро Џамбо има ли книжара? не паметам дали сум видела до сега :$ т.е мислам дека нема ама пак да прашам :D

20. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    Имa низ Ск дедo мрaзoвци нa плoштaд,или низ мoлoвите?
    Дa прoшетaме,дa гo сликaм синчетo.