За нијанса поскап од другите ресторани.. Ама мене ми вреди за парите.. Но нели, секој со свој вкус и џеб
Момички знаете ли каде се продаваат тие едни сунгерчиња што се лепат на прозорци и врати за да не фура толку ветер? кај да ги барам во железари ли ?
Има салон, Premium Auto Zentrum се вика, држат Јагуар и Ленд Ровер. Еве линк од салонот, јави се, прашај што те интересира http://paz.avatar.mk/
Ги има низ тезгите на пазар , побарај таму . Јас од таму ги купувам, а за во железара не знам ваљда и таму ги има...
Вака, јас сум матурантка, и кај мене ваква е ситуацијата: значи за полагањево ти се дадени три екстерни и еден интерен, при што во однос на екстерните (Македонски, Англиски-Математика, Биологија-Хемија) јас ќе одберам Англиски и Биологија. Е сега дали Математиката што е дадена како екстерна, можам да ја одберам како интерна пошто тука горе сум одбрала Англиски?
Има тема за Матура и полагања. Инаку можеш да избереш. Барем јас кога полагав 2 со 2 беа, Македонски и Математика- екстерни , Англиски и Информатика -интерни полагав.