Девојки понаредната недела сакам да одам во Скопје каде би можела да најдам чинии со Елза, ама не книжни или шноли боенки било што што е со Елза од филмот Frozen. Внука ми многу ја сака и ќе се израдува ако и купам нешто со Елза.
Луѓе, го затнав џакузито. Можам ли да истурам мистер мускуло што е за лавабо или да барам мајстор утре?
Луѓенца Сакам да ве прашам т.е. да ми дајте предлог нешто вие што пиете освен кафе,значи воопшто да не содржи кофеин и што би го пиеле вие што сте на диета. . Поради х причини сум ограничена паа ... Се надевам дека го поставив прашањево на право место.
Ако си на диета за слабеење, кафето (без млеко и шеќер) не е штетно. Можеш да пиеш турско или обично Нес со вода, а како засладувач можеш да користиш стевиа. Ако така не ти е убаво, можеш сама да си направиш бадемово или кокосово млеко (лесно се прави, побарај на нет) и да го правиш кафето со него Е сега ако си на диета која забранува кофеин, изборот ти се намалува на чај, цеден сок или смути. Само внимавај, некои чаеви (на пример зелениот) содржат мала количина кофеин. Лично сум навлечена на смутиња, ем се здрави, ем те освежуваат, ем се густи и те најадуваат Ги има и во повеќето кафулиња, па ако си излезена на кафе можеш да пиеш смути наместо нешто нездраво
Шарени има во Кам, а сум гледала мислам и во другите маркети. Е сега, ако бараш бели нема НИКАДЕ. Лани ми требаше стрикно бело мачмалоу и цело Скопје го свртев и не најдов. Јас сакам да прашам, каде можам да најдам поедноставни и не-кич новогодишни икебани за на маса? Заборавив да напоменам, да не се вештачки, туку од природно зеленило.
Евентуално на пазар, зашто претпоставувам дека во цвеќари се скапички. Или сама да си направиш. @CharmedGirl божиќно цвеќе во цветниот дел на Зелен пазар. Не би требало помалку од 300 денари да е.
Znam deka prasanjeto ne mi e za tuka no nekoja devours koja e na pedagoski koj Ima etika da mi pise ve molam into mi e
Фала ти многу, купив денес од таму има две големини, помалите се 300, поголемите 350 денари и ги има и во саксија и обично, како за вазна. (ова пишувам да им послужи на други феминки ако се заинтересирани за истото)