Кастриран е сега скоро? Не би требало да е од тоа, најверојатно може да има песок/камен во бубрезите, и на поминување низ мочните патишта може да го има изгребано. Носи го итно на ветеринар, таму точно ќе ти кажат што е и ќе можат да му помогнат.
дали знаете каде има нотар некаде низ градски ѕид, во близина на собрание/пазарче и во колку отвара сабајле? фала
За да бидеш асистент на некој факултет, првиот услов е да бидеш способен сам да се потрудиш да го пронајдеш одговорот на твоето прашање. Како сакаш да станеш асистент кога не знаеш како и каде да се обратиш за одговор во врска со тоа Секако дека постави прашање и според мене соодветно ти одговорив. Спојлер: Хммм А тоа што спешлка те лајкнала у инат мене, тоа е онаа смешната работа Сигурно веќе и ме пријавила, па чудо како не ме избришале
Каде во Скопје можам да најдам украси за торти и колачи ? Во веро и тинекс имам видено бои и цветчиња мене ми треба од оној светкав прав и топчиња во боја
Bev na veterinar srediv ispadna cista najverojatno od debelinata mu dadoa inekcii mu prepisaa lekovi i na dieta go stavija pa ke vidime
Знае ли некој како се користи кристалниот камен за под пазуви, колку често се нанесува и дали може повеќе луѓе да го користат истовремено??