Овие денови напнав со прашања,се извинувам на вас феминки,али мора да се праша ,старосватица ке бидам,па сакам за сите детали да се консултирам со вас.... Моето прашање е како да направам колаж од она што сакам да носам,нели фустан ,штикли накит,ама се тоа да биде поврзано во една слика... нели да ја ставам во модни критики и да ја видите дали е добра или не.... знам дека некој ке си рече леле колку е проста оваа ама таа е ,досега тоа не ми притребало се надевам ме разбравте ајде некоја добра феминка да ми објасни....може и преку лп.
^ Не сум од Гевгелија, но мислам дека маски за спиење можеш да најдеш некаде каде што се продаваат пижами, долна облека или во некои големи маркети.
http://www.vero.com.mk/Employment Знае ли некој повеќе за ова да ми каже да не сме офф нека ми пише ЛП фалаа
Девојки да не знаете дали денес работат продавниците во ТЦ Бисер и ГТЦ? Сакам да си купам балетанки за полуматура, па сега имам слободно време. П.С. Среќен празник!
Работат ли денес продавниците низ ГТЦ и Рамстор ако да до колку? Ако бил некој натака или од некаде знае нека ми каже!
Нема потреба да спушташ, имаш в компјутер Ако имаш Windows ХР еве како до неа: Спојлер За Windows 7: Спојлер
1.замиј го со камилица за да го прочистиш. 2. јас како мала ставав топло пченкарно брашно 3. бабински лек да ти прсне во око млеко од града жена доилка