Се натопува во вода и се нанесува под пазува, може да го користат повеќе луѓе оти можеш да го измиеш каменот, јас не бев воопшто задоволна од балеа го користев
Тоа требаше да се стори до 31.12.2016 за да ти биде бесплатно. Сега повеќе не можеш да ја продолжиш онаа која си ја имала досега, туку ќе треба да извадиш сосема нова, а тоа значи дека ќе треба да извадиш потврда за редовен студент, и со неа и индексот да одиш во некој од пунктовите на ЈСП, таму да пополниш барање, и одново ќе те сликаат и ќе ти испечатат нова картичка, која ќе треба да ја платиш, мислам дека 200 денари се плаќаше за вадење нова.
Прашањето го поставив во соодветната тема, но не добив одговор. Оваа е почесто разгледувана, па да се обидам и овде. Сакам да ја сменам заштитната фолија ( screen protector) на мобилниот. Како може да ја извадам старата која не е од тенките, туки пластифицирана и дали знаете каде можам да најдам нова за LG, знаејќи дека потешко се наоѓа за овие телефони.
Стаклената фолија се вади лесно, исто како и обичната. Со ноктот ќе брцнеш под неа и влечеш нагоре. Стаклени фолии имаш на Бит пазар и Зелен пазар.
Во која институција можам да пријавам неисплатен к15 и дали крајниот законски рок за исплата е 31ви Декември?
Го пишав и кај правни проблеми, но поверојатно е тука да добијам одговор. Ме интересира дали кај нас е со закон забрането или казниво доколку професор/ка е во врска со студент/ка? Дали може да го избркаат од работа? Дали може да оди во затвор?
Ќе ве замолам ако ја видите некаде фарбата на Гарниер колор сензејшн 1.1 да ми кажете , се утепав барајќи никаде ја нема
Каде можам да наполнам запалка што се полни со oil? Ова запалкиве што користат oil се мисли на плин или масло?