Мислам дека немаме некоја посебна тема за ова, па затоа тука ќе прашам - освен Мавровка, каде има принтање за поевтини пари? Зборам за околу 830 страници принтање, па не ми се оди било каде, да не ме ошурат... И да не знаете случајно која е цената по страна за принтање во Мавровка?
Кај олимписки пишува копија над 100 за 0,7 има две од страна на олимписки и една од карши влези распрашај се
Здраво порано имав еден мал глинен сад од два дела горе се ставаше вода и ако сакаш некакво миризливо масло, а долу свеќичка од оние малите, ама ми се скрши. Е сега сакам да си купам такво убаво свеќниче, не знам како се вика, и ми требаат од оние малите свеќички ама миризливи. Знам дека има свеќички во Веро Џамбо ама ич не ми се убави. Дали знаете каде се продаваат убави миризливи свеќи на друго место?
Прашај во фотокопирницата на филозофски јас од екомонски сите работи таму ги принтав и копирав, а имавме прилично многу за принтање и копирање.
Провери во Sewa, карши спомен-куќата на Мајка Тереза. Има и миризливи свеќи и свеќници за есенцијални масла. Е сега, дали ќе ти се свиѓаат, тоа не знам.
Низ пц маркетите. Во Анхоч има, а цената им е во зависност од фирмата. Најевтините мислам дека беа 1000 денари.
Прашај во сити мол на влезот од кај кафичите, кај трафиката.. некој ми спомна дека имало по оние трафиките М1 што имаат натпис Ако немаат, не знам каде друг нека те посочи..
Ќе може ли да ми препорачате ефтини понуди од фото студија (за печатење на околу 200 а можеби и повеќе фотографии)
Дали некој има купено од малите чадори како за во ташна од Веро што се по 299 ден.и 399 ден.да сподели искуство?