Се викаат sphynx и всушност биле обични лустер шишани мачки. Не сум сигурна дали ги има тука и колку би биле.
@macka91 и грдички и страшни се Само знам дека се скапи па затоа ме интересира колку парички се. Има некој видено вакво чудо во земјава наша?
Девојки да ве прашам нели студентите имаат бесплатна карта за во вос и сега јас сум студентка и треба деновиве да одам со воз ама со некој документ треба или индексот да го покажам?
Ако ти треба за да направиш Aperol spritz има сетови во Веро . Не знам дали има само од виното да се купи. Како и да е провери во Веро, имаат доста избор на алкохол.
Дaли пoстoи oпцијa дa се зaпишaм нa втoрo среднo зa мед. Сестрa? Или дaли иммa курс зa тaквo нештo Не мoжaм дa се пишaм нa фaкултет.
Dali postoi nekoja opcija,dali ima nekoj naci da si poracam nekolku knigi od nekoja knizara vo Skopje i da mi gi pratat po posta vo stranstvo i kolku bi kostalo toa?ili e nevozmozno?
Na sestra mi i prativ spisok so nad 15 naslovi,vo gradot od kaj sto sum ima nekolku pomali knizari i bese vo site i nitu edna od pisanite nemase,pa ajde samo edna mi zede i epten sum razocarana a epten se raduvav.stvarno imas knigi?aj ke ti pisam poraka moze neli?