Ако е сликањето на факултет, сигурно ви дале уплатница претходно да платите за сликањето. Незнам на кој факултет си.
Здраво, дали има некаде во Скопје да се купи квалитетен прстен со рубин? Има многу златари, ама некако сомнителни се. Дали знаете некој да продава со некаков сертификат. Знам дека сертификатот не е некое мерило зашто охридскиот бисер е од увоз, не го прават повеќе кај нас и иде со сертификат, ама другарчево бара за веренички прстен.
Дaли знaе некoј,oпцијa дa те пoкaжувa offline нa фб,и месенџер,кaкo штo беше пoрaнo зa oдредени личнoсти сaмo дa се стaвиш?
знае некој каде можам да најдам вакви интересни чечкалици (да ги наречам) во форми или слично,дали има некаде веро, тинекс, рамстор
Сега за време на распустов исто е работното време на библиотеките? Поточно прашувам за онаа што е близу зелено пазарче?
Може, исто е 150. Јас имам. Марина се вика газдарицата, срце жена е. Договор секаков можеш да направиш, излегува во пресрет за се..Пристапна, фина. Што ќе каже - кажано е. Имаат и доста добро професорки. Кој јазик сакаш да го учиш? Имаат голем избор..
Се слушнав со неа, ептен фино делува, се ми објасни. Ми се допаѓа што имаат голем избор за јазици и плус професорите претежно се од земјата чиј јазик се изучува. Почнувам од февруари, грчки, го разбирам, ама имам проблем да одговорам и потешкотии со изговорот па така го утнувам времето.. ми треба вежбање, а свекор ми ми фаќа врски за една работа, па не сакам да се избрукам. Мислев дека курсевите се почнати од Септември, ама во Декември ми излезе како предлог на фб центаров и кога ги контактирав првично беше дека ќе се почне во средина на Јануари, ама вчера Марина ми кажа ради временскиве неприлики и престојниве празници се одложило за почеток на Февруари. Не е ни битно, ми излезе случајно на фб, а претходно немав слушнато за нив ниту знам некој што го посетувал.. ми олесни сеа.