Карши полициска станица на Бит пазар во Мода за шминки дуќанот,мислам дека поефтино ти е да си нарачаш од интернет
Ај некој што се разбира од компјутери ако може да ми помогне.Имам сочувано пасворд на ви-фи на Windows 10 ,ама е сменет и кога сакам да се најавам не ми дава да го пишам новиот пасворд туку само врти.Отидов во manage networks >forget и пак не сака.Не можам никако да се најавам на тоа ви-фи
Јас имам моментално 8мица ама мислам дека нема голема разлика..ќе кликнеш на интернетот долу што ти е кај сатот и ќе ти се појави листата на достапни мрежи..ќе го означиш интернетот на кој што сакаш да се конектираш и потоа десен клик па Status..потоа Wireless properties па Security...тука го имаш во Network security key можеш да го напишеш новиот пасворд
Некој да препорача лице кое помага при болки од спондилоза ? Неиздржливи болки во грбот и колкот , речиси никаква подвижност , еден куп инекции а ефект никаков
Штo мислите штo е пoдoбрo: - втoрo среднo вoнредннo зa мед. Сестрa - вoнреднo фaкултет -Курс ? Кaкви услoви имa зa вoнреднo? Кoлку гoдини е? Кoј дa прaшaм? :/
На страната на факултетот на кој што сакаш да се запишеш. Ако се наоѓа во твојот град, појди на студенски прашања и ќе ти објаснат и таму.
Пиши на фб SVbeardcare. Наводно природна козметика, не знам цени. Исто во фризерското студио cut&cut продаваа вакви препарати, овие на сликата, пиши им на фб. А околу поклонот, ти најдобро го познаваш. Лично, мразам поклони од типот мечиња, албуми со слики, теглички со пораки... Машките се практични суштества, мислам дека не се радуваат на тие поклони. Ако е љубител на пиво, мене ми е супер идејата што си ја пишала. Размисли дали ти кажал дека му треба нешто во последно време, дека нешто му се допаѓа...
Ејј јако е ова, гледам имаат некое си масло со мирис на ванила Може ова, и тоа со пивата. Не е поврзано, ама што ако Фала ти