Има, треба да ја отвориш сликата ако си од компјутер, а не само како што скролаш по Home. Исто има и од Chrome ако си пуштена на фб, одиш View full size(ова се наоѓа под сликата), па задржуваш неколку секунди на сликата за да ти се појави таа опција, покрај останатите. Од апликацијата нема ваква опција.
Дали е возможно да се однесе некаква храна на испитување? Во дирекција, инспекција за храна, агенција за храна и ветеринарство, не ги разбирам поделбите? Дали кошта нешто и како оди процедурата?
И овде ке го поставам истото прашање.Итно ми треба број од шијачката Жики од Струмица(поише шие капути,мислам дека и по тоа е позната низ Струмица).Ке ве молам ако ако некој има да ми даде број.Или пак некој/а струмичанец-струмичанка да се распраша за број.
Везени пешкири мк Персoнaлизирaни пoдaрoци А имaше еднa стрaнa зa блузи зa пaрoви, дaли некoј знaе кaкo се викaше нa нејзе имaa oбјaвувaнo фoтки oд мaж и женa вo жoлти блузи сo ликoви oд цртaни,пoтoa фaмилијaрни имaше и пижaми.
Како да активирам интернет на телефон- 500 мб или 1 гб? На Телеком сум, има ли некој број за активација? Обично ми покажува кога ќе пуштам дата, ама последниве неколку пати нема.
Телефонски број или некој сајт за најточна моментална состојба на патиштата, да не знае некој? Нешто бројот беше 02/ 15 555?
Знаете ли страна за гледање серии, ве молам ако знаете кажете ми некои.. јас гледав на serijal.com но нешто несака да ми се отвори ова ми се појавува serijal.com redirected you too many times. Try clearing your cookies. Помош??
Здраво Ја барав темата но неможев да ја најдам, па одлучив овде да ви напишам. Сакам да прашам дали некој го има користено спрејот за осветлување на косата Балеа? Сакам да ми даде по конкретни информации.
Утре работи City Mall? Дека е неработен ден, да си прашам за сигурно, да не одам за џабе по времево...