Дали во продавниците на Европа прават од оние букетите со чоколадни бонбони и колку отприлика чинат? Не можам да им се снајдам таму на сајтот, нема информации.
Има и во Европа и во Краш. Зависно од видот на чоколада е и цената на букетот. Мислам дека од 130/150 па нагоре до 300 ден се цените. Јас најчесто земам од Краш бајадера или шери букети.
Тие работеа за Нова година и Божиќ, ти па прашуваш за денес. Секој ден работат, за нив нема викенд или празник.
Жени сакам да прашам што се носи на мекици во Скопје? Во источна Македонија на мекици одат само жени и не се носи подарок ама мислам дека овде е различно. Некој да ми помогне?
1. Имам слушнато дека во магацини како Пантер мис и Рамос- за декоративни производи може да се купува само на фактура...е сега не знам дали е точно? 2. Дали знаете некои други продавници од овој тип, за цвеќиња и украсни материјали а со добри цени?
Во Пантер мис неколку пати сум купувала на мало и сум плаќала во готово, последен пат бев некаде крајот на Август. Можеби е сменето сега, што не верувам. Цветчиња и слични работи имаш и во магацините на Бит пазар. Сеа, не знам за што конкретно ти треба, ама ако ти треба за декорација за свадба, на пример, или сатенски траки, китенки и слично, можеш да најдеш.
Не знаев каде да го поставам прашањево па ќе си прашам тука. Баба ми користи еден стар број што претходно вујко ми го користеше и вчера и стигнаа 2 пораки за време од 10мин. Бројот од кој што се испратени пораките е на т-мобиле(070144.. не сум сигурна како продолжува) пишува нешто "Нека е за многу години празников, јас дојдов решив да наминам некое време". Како може да дознаеме кој ја испратил пораката и како стигнала до тој телефон?
@jason Цената на билетот е 300 - 600 ден. Пожелно е да ги контактираш за конкретната претстава и за цената. http://mnt.mk/contact/contact/
Ја повикувам @cresa-jagoda да ми каже каде се наоѓа слаткарницата Крин и како е задоволна од тортите таму и како се движат цените? Ти го прочитав мислењето од далечната 2013 во темата за слаткарници, па затоа тебе те прашувам. Секако, ако уште некој нарачувал од таму нека сподели.
Ако не се лажам Крин е онаа карши просветно дело оноа во делот на Ј.Б.Тито (не тоа накај Малага) .. Значи од карши има аптека мислам на Виола, кафич и Крин.. Имаат убави колачиња, за торти мислам дека има и поубави низ СК.. Ако не се лажам кај нив прв пат пробав пире од костен, уникатни на времето, по рецепт на тоа на Тито Цените се како и во секоја друга слаткарница.