Првото прашање ми е дали знаете како домашно се прави кантарионово масло? Второ, да не знаете колку пари се отприлика ниските старки во Конверс?
Ке наполниш тегла со кантарион и ќе сипеш маслиново масло (може и сончогледово )да се наполни теглата . Вака спремена теглата ќе ја оставиш да стои на сонце барем еден месец. Ќе приметиш маслото ке се обои црвено и ке се згусне . Потоа ке го процедиш од тревките и може да се употребува . Чувај го готовото масло во фризидер да не ти ужегне .
Пак јас сега за друго купив витамин Ц од 1000, е сега апчињава се прилично големи па ми е некако шујбет да ги голтам цели а нема линија за кршење, што значи не се кршат дали ако ги скршам ќе изгубат од својството? И дали 2 грама дневна доза е многу според вас?
јас имам пиено од овие апчиња, ама не ги кршев цели ги голтав Ама за тоа дали да пиеш две не знам зошто мене ми рекоа демек само едно се пиело и по едно пиев.
Па како за Цин ми се овие, и докторов тука на феминава имаше пишано 2грама дневно нејсе чекам сега резултати од типизација па ќе видам со мојава докторка ова сега на моја рака се трупам со витамини
Па можиш да ги кршиш А 2 грама се многу,1 грам,т.е. една таква таблетка дневно е сосема доволна Јас имав такви,многу се убави,ама јас кога како,кога бев настината ги голтав цели,а иначе можиш и по пола,и ете ако ти се големи Знам,ко коњски се
Јас апчињата витамин Ц ги секогаш лижам во уста , некој ми имаше кажано (не знам дали лекар) дека не треба да се голтаат туку да се шмукаат . Инаку може да ги скршиш, нема ништо да ти биде. Јас дури антибиотици од 1000 милиграма ги гризам во уста (знам дека не смее) ама што да правам страв ми е да голтам апчиња
И јас ги лижам оние малине на плива од 500мг ама овие огромни се имам чуено и јас како не е добро за желудникот да се голтаат
Сејм хир, или ги лижам во уста па ги џвакам или ги дробам претходно во лажица, им ставам малце вода па така ги голтам. Од Ц витаминот може желудникот да те заболе, затоа се практикува вака да се конзумира.
Од понеделник до сабота од 13-16 часот, и навечер од 22.00 до 6 наутро(мислам) . А, во неделите е цел ден
Перфекс ние дома редовно земаме од по 24 комада што е големото пакување и со него одaт гратис слфетки, во Веро Центар и во било кое веро 140 денари.
секаде различно, зависи во кое студио одиш. Јас најевитно што вадев е во Бисер фото дичо мислам дека 18 денари е една слика или 20 од овие средниве. Разгледај по фодостудијава, секаде е различно. Спојлер Имаше и на колектива за 100 денари 10 слики таа големина што бараш, само незнам дали пак ја има или кога пак ќе ја има
Дали негде на интернет ја има on-line да се игра брич(хант) ? или да се симне сеедно..Сакам да играаам, неможам да ја најдам.
Јас во Веро ги правев, направив десетина за 115 мислам , или така нешто и одма ти ги даваат, ако немаат работа.