@Mr. Right На главната улица каде што поминува 5-ка, карши Просветно дело, до слаткарницата Крин во истиот ред едно до друго ти се аптеката Зегин, аптеката Виола и една продавница за книги. Пристапни им се цените, ако ги земам во споредба на пример со О Ла Ла. А за квалитет, можам да кажам дека им давам не 5, туку 10
Дaст викa декa пoубaви тoрти мoжaт дa се нaјдaт и нa другo местo, пa сегa вo мислa ме стaви. Мене кoнкретнo зa тoрти ме интересирa. Вршaт ли дoстaвa дo дoмa? И кoлку е ценaтa зa еднa тoртa, некa ти текне кигa си нaрaчувaлa.
Контакт: Тел: +389 (0)2/3238 642 Факс: +389 (0)2/2450 513 Мобилен: +389 (0)75/423 098 Најдобро исконтактирај ги за цени и достава
Број што почнува со 1 е број од операторот. Сигурна си дека почнува така? Ако не почнува со 1, тогаш може некој по грешка ги испратил пораките на тој број, можда погрешил една бројка, па кај баба ти стигнале. Се дешава
Еднаш бев во Крин и јадев парче торта мислам не се сеќавам убаво,воопшто не беше вкусно како да стоело цела недела.Јас ја препорачувам Делициа поранешна Ханибал во Ченто,вршат достава до дома.Торта од 18 парчиња е 530 денари.Нарачуваме од таму слатки за слави посни,мрсни,торта имам земено за роденден и уште една прослава преубави се
Го најдов нивниот сајт и вака на лик преубави се тортиве, за вкус не знам. Ама гледам дека на нивната Фејсбук страна сите ги фалат. Ги исконтактирав преку Фејсбук за да прашам за цена и достава. Фала што ми ги препорача.
Погрешно се изјаснив, ама да, тој број е всушност од оператор на т-мобиле. И да пробам да вртам, вика непостоечки број.
За Шварцвалд и Ричард гарантирам барем за мој вкус.Првата ја земав за роденден овошна,лесна и освежителна,одлична е за лето,другава зимнаследна прилика сакам таа новата со малина да ја пробамврти сучи се на овошје терамај да не ме караат надлежните многу ги изрекламиравпиши што ќе направиш
Не сaкaм мнoгу oвoшни, oсoбенo не вo зимa. Мене oкo ми фaќa Киндер и мислaм декa тaa ќе јa нaрaчaм. Ги прaшaв, 30 пaрчињa е 880 денaри сo шлaг или чoкoлaдирaнa, a сo фoндaн се дoплaќa. Плус, дoстaвaтa им е бесoлaтнa штo мнoгу ми oдгoвaрa.
Самсунг Галакси А5 2016 најдобро е да се стави на полнач кога скроз ќе се испразни батеријата или кога ќе биде околу 15%?
Дaли мoже некoј/a дa ми кaже зa кaртичкa вo бaнкa, кoјa е рaзликaтa, штo всушнoст oзнaчувaaт -visa -Master -maestr - и некoи др. Акo имa П.С. ќе прaвaм кaртичкa вo Тутунскa Бaнкa, не сум студент, a зa врaбoтувaњетo ми требa трaнсaкциoнa. Зaтoa кaквa кaртичкa требa дa прaвaм?
Имаш два типа картички, кредитни и дебитни. Тебе не ти треба кредитна, туку дебитна. Кога ќе отвораш трансакциска сметка, таму ќе ти кажат се што треба да знаеш.
здраво девојки сакам да прашам каде се наоѓа Габрини козметикс во стара чаршија било некаде но незнам каде поточно
Не знам за во која тема ми е најпогодно прашањето, па ајде овде да пробам: дали може некој да ме упати од каде и по која цена можам да купам транспортер за животни, од овие помалите што се за мачки?