ве молам доколку знаете да ми кажете бројче од некоја женичка во скопје што изработува поефтинки а убави торти ми треба итно за роденден
Еве линк. Тројца превозници се, само пиши Истанбул во квадратчето ќе ти ги отвори http://sas.com.mk/VozenRed.aspx
Сакам да си отворам сметка, па според вас која банка би била најдобра, за студент од ваше искуство? Јас се двоумам за НЛБ Тутунска банка, но ми прави дилема и Шпаркасе банка
Мислам дека и во темата за студентски стипендии некој го постави истово прашање, мојот одговор, од искуство, е Комерцијална банка. Најстабилна е, и не земаат пари за џабе за се и сешто.
Се ближaт Греми нaгрaдите, пa ме интересирa дaли ќе се емитувa нa некoи oд дигитaлниве прoгрaми зa дa гледaм и дaли нaгрaдите ги прикaчувaaт нa Јутјуб?
Јас имам AdBlock, ама за некои сајтови, како нпр.сајтови за гледање онлајн филмови, морам да ја исклучам, те.паузирам, бидејќи не ми се отвараат страните, те.филмовите. После таа самата пак се активира.
Дали треба да платам данок во УЈП за исплата на штета? Итно ми е, ако некој може да ми објасни Ве молам во ЛП.
Сакам предмет што сум го положила на колоквиум да го полагам на испит, бидејќи сакам повисока оценка. Прашањето ми е дали треба да го пријавам негде или да му кажам на професорот или нешто слично?
Требало да го известиш професорот пред да ги симнат пријавите. Ако има веќе симнато пријава мислам дека треба процедура да се поништи оцената. Најдобро прашај го професорот.
Женски знае ли некоја да ми каже каде се продаваат 3D слики за ѕид освен во Веро Џамбо, сакам некои убави љубовни, романтични слики да најдам?