Здраво, Не знам која тема е соодветна за прашањево... Па решив тука да прашам. Дали после вежбање се чувстувате малку horny??? Или па само до мене е... Секогаш кога ќе вежбам и кога ќе почнам да се изморувам почнувам тоа да го чувствувам и трае и трае...
ништо посебно! По дома вежбам, чучњеви, стомачни, ова она.. стандард бе.. Ама така отсекогаш сум се осеќала по извесно време ми се напнуваат мускулите everywhere... Сеа читнав на нет, вика дека така било пошо се лачел тестостерон и нели blood flow... Баш ме интересира дали некоја друга девојка се осеќа така...
Не знам ти што и колку вежбаш што се чувствуваш така, додуша и прв пат слушам некој од вежбање така да се осети, ама оние програми јас што ги вежбам, откако ќе завршам со нив не ми се мисли на тоа туку на умирачка пошто сум ко утепана.
Во тој ред до 7гр има Мусли Бар, а малку подолу обична Зегин аптека. Не сум сигурна некако, ќе приметев до сега мислам. Сепак фала ти многу.
Жени дали некоја има нарачувано фустан од 90евра? Ме интересира колку отприлика би платила царина и ДДВ... Тенкс
Сум поминувала само со кола, па веројатно сум комбинирала мусли бар и зегин аптека. Во ГТЦ има сигурно, ама веројатно знаеш и самата. Нема на што, информацијата и не ти беше баш од корист.
Како бе вежбате а прв пат слушате за ова? @ladyh07 можеш и да свршиш за време на вежбање, коргазам се вика тоа Кај жените најчесто се јавува при вежби за задник да речеме, со движења на карлицата. Затоа така се чувствуваш после вежбање, ги стимулираш тие мускули Изгуглајте coregasm, интересни работи ќе прочитате Едно време сакав и тема да отворам на форумов за ова, ама изгледа празна ќе останеше
ете, не сум сама, не е до моите луди хормони. Фала за инфо. Сеа ќе гуглам. И да, баш при тие вежби се дешава...
секогаш ми се дешавало, само не знаев што е финтата... Инаку, читав дека и машките биле особено напалени после добро вежбање. Интересна тема е, може да се отвори.
Кој знае како да си ја вратам онаа опција на ФБ горе десно да има прозорче кој што лајкнал, што објавил? Некако ја имам тргнато, незз како, а ми треба назад Чекам лп
ако ти е на македонски тогаш до пребарај на тоа кругче, ѕвездичка што и да е стегаш и селектираш ПОКАЖИ ТИКЕР ако ти е на англиски тогаш истата постапка само Show ticker
Некој да ми помогне во купувањето на мотор, поволен, ефтин, мал? Не знаев дали да отворам тема може ќе му се најде на некој некогаш ама прво за мене да си прашам овде. Значи барав на реклама5, пазар3, врапче, гугл и има нешто ама кога се јавив сите веќе се продадениАко знаете линкови споделете, дали овде или во лп. Фала
До колку дена најкасно може да ти стигне пратка по карго? Испратена е во четвртокот, а сѐ уште ја нема.
Мене за еден ден ми идат пратките Денес ако е пратена наредниот ден ми стига Јави се во каргото прашај
Греми наградите ќе ги емитува мтв1 (македонската телевизија) на 12ти во 02h после полноќ, мислам дека и @Ketchup истото праша ако не се лажам