Ќе замолам некој да ми објасни убаво каде точно се наоѓа продавницата на Vicko во Скопје? Фала однапред
Кај нас на факултет (ГФ)во Ротринг. После има едно друго право по улицата каде што е Силбо од лева страна се наоѓа ( ќе го поминеш и КАМ и тој од лева страна) на П му е името. Пиксел пикслр така нешто мислам се вика.
Обврската за кровот е на целата зграда. Ако не сакаат да санираат имаш право да го поправиш и да тужиш. За жал друго побезболно решени нема, зошто тешко ќе ги натераш доброволно да соберат пари за санација.
Кад Принт, кај КАМ позади Градежен. Пиксар е она студио кое веќе ти го кажала Антолина, а ако ти треба ептен профи изработка, јас ти ги препорачувам Принт Центар, негде кај Универзална, нагоре по уличката на која се наоѓа Специјал. Малку се поскапи, ама за такви работи се врв.
Кај можат да се најдат машки сатови во Битола ама да не се ни скроз фуш, ни многу скапи така нормална цена?
Во Mytime на Широк Сокак, мислам дека почнуват од 1500 натака, оди види си прашај, таму најубај имам гледано
Дали на фејсбук постои опција да подесиш да ти стигне известување за некој, кога ќе се вклучи онлајн? На пример мене фејсбукот ми е цело време отворен на моб. не сум онлајн а добивам известувања ако има.
Имаш повеќе страни онлајн за ова, пиши from pdf to word convert online Јас конкретно оваа ја имам користено: https://www.pdftoword.com/
Дечки, цигари Собрание баш нигде нема низ Мк? И ако не, каде можам да ги најдам во странство? Србија?