Кај новата желечника станица, ќе видиш 2 игралиште, т.е една жолта сала, карши полициската станца, злате.... Повеќе незнам како да ти објаснам.
Гледано од страната на ГТЦ, позади олимписки по уличката право, и позади една кафана, мислам дека Златно Буренце се вика.
Во кое фото студио да се сликаш за виза ќе излезеш најубав Се шалам, кажете ми ако знае некој до колку работи ова фото студиото во Бисер ?
До колку даваат алкохол во Веро? Еднаш во маркетот до Рамстор мислам слушнав до 9 дека кажаа на разглас, може било и пред многу време не памтам во маливе продавнички знам дека е до 7, истото важи или?
До 7 даваат. Во некои продавници можеш и во текот на ноќта да купиш без никаков проблем, а во некои продавници и до девет часот даваат алкохол.
Има во списанието Браво мислам,беџ и плус неколку налепници кои сакаш да залепиш на беџот.Сликите значи се од пејачи,Џеси Џеј и незнам кои други беа
1.Дали некој знае по која цена се продава старото злато (14 каратно) ? 2.Каде може да се продаде килибар ?
никој не може да ти каже по која цена се продава точно златото треба да одиш во златара и да прашаш за нај сигурно...
Еве едно прашања од мене ме интересира каква е таа Дебитна картичка која ја дава банка што кај нив не земаш плата не ми е јасно,колку што знам таква картичка даваат банките од каде што земаш плата и расположливи ти се 2 до 3 плати не ми е јасно?
Како иде праќањево по ова брза пошта, сакам да испратам нешто ? 100ден гледам, ама ова се однесува на пратка било каква, не мерат тежина такви работи ? Ај некој нека ме упати
Девојки дали ја знае некој официјалната македонска страна за материјали за семинарски и секакви трудови?
Мислиш на брза пошта (Македонски пошти ) ? Пратка се мери и во зависност од тежината и времетраењето на добивање на пратката (истиот ден или наредниот) се одредува цената . Повеќе можеш да си прочиташ на линкчево http://www.ems.com.mk/macedonian/strana.htm или јави се на 15000 (мислам дека тој беше бројот )
Јас еднаш се распрашував во Брза пратка во Мавровка што се наоѓа и на фб ми пишаа ако пратката до 1 кг е 130 денари, а ако до 10 кг 160 денари.
Вака имам проблем со префрлување на фотографии од дигитален апарат. Имам Nikon coolpix L120 и го имам од пред една недела , го инсталирав цд-то што беше потребно меѓутоа при префрлување на сликите некои не ги префрлам а видеата воопшто. Ве молам ако некој се разбира од оваа област нека ми помогне , неможам да постирам ништо на блогот зашто неможам да префрлам во компјутер