Според вас, во која банка е најдобро да отворам сметка? Слушам позитивни критики за Тутунска банка. Моментално имам во Охридска, ама многу провизија ми земаат. Мислење?
Знам дека прашањево не е за тука, ама не знам каде да го поставам Не можам да најдам една тема Поврзана со шминкање е Се дава тема односно начин на шминкање и потоа се поставуваат слики, нешто како натпревар е
Мајка ми ми испрала бела кошула без да извади една минијатурна безопасна, и сега таа пуштила рѓа на материјалот. Постои начин да се извади дамката?
Јас за сите флеки го користам Значи нанесувам на дамката или изместениот дел, протривам малку, оставам 15-20 минути да стои така, потоа го ставам парчето облека во машина за перење заедно со други алишта. Секакви дамки ми има исчистено, дури и нај тврдокорните како што се дамки од вино, боровница, праска и други.
И Тутунска со провизии се изгор, а и онака за обновување на картички и слично многу џабе пари одат. Јас досега имам најубаво искуство со Комерцијална. Супена лажица (5.4 г) чисто (незашеќерено) какао содржи околу 12 мг кофеин.
Za rabota poise shansi sredno medicinsko zasto nekaat da te plakaat so fakultet a ke moraat ako si so faks.
Си го изгубив полначот за таблетот. Дали и каде би можела да најдам за купување друг полнач? Пошо до сеа неам нигде видено конкретно само полнач да продаваат.