Од главиот влез одиш само право. Кога ќе стигнеш до првото како паркче од десна страна тука се и болницата каде се прават интервенции и каде се прават прегледи. Незнам што поточно ти треба. На врвот од паркчето е каде што прават интервенции, а десно од паркчето (мислам дека е токсикологиа тука) е каде што прегледуваат. Се надевам дека можеш да ме разбереш.
Како се викаше еден цртан со едно како мечка бушаво зелено нз што беше и едно мало девојченце со прцле фатено високо )) некаде 99та го дледавме имаше и тетратки такви?? Не ми текнува ќе си пукнам
Треба да порачам таблети од Грција, кај нас ги нема, некако преку такси, не знам како, некој да има порачувано така ?
Не ти е добра идејава, страшно потат, ама ти си знаеш да не испадне на крај како Рос од Пријатели со кожените панталони
Здраво, мене ме интересира во цвеќарите од каде ги набавуваат цвеќињата? Некој да знае,да е слушнал а не е сигурен?
Бидејќи јас се разбирам од растенија и се поврзано со тоа цвеќињата од цвеќарите се од расадници https://zk.mk/cvekjinja-i-cvekjarnici?skip=41 таму на големо се купуваат од цвеќарите.
Често таблети и масти порачуваат преку водичиве на еднодневниве шетања. Последен пат кога бев водачот баш купуваше за некоја жена што и била потребна маст за егзема. Оди во некои од агенцииве и прашај ги. @SunnyGirl2 обично ги порачуваат од Холандија. Изминатиов месец немаше ниедно цвеќе поради застој на шлеперите од снеговиве.
Кoсa oд кaде дa си купaм вештaчкo-прирoднa, дaкaм дa нaдгрaдaм кaкo oдaт цените oд кaде, бoи дoлжини? Фaлa
Има фризерки кои продаваат надградби, а има и кои може да ти ја нарачаат преку дистрибутер. Распрашај се по фризерските салони. За цена не сум сигурен, ама за разлика од порано, сега цените им се намалени, но под 50 евра не верувам да се.