На клиника околу 200мислам. Не се сеќавам точно зашто екг и крвна слика правев, па околу 500 платив мислам.
Колку чини крвна слика, ама она што е со одредување крвна група, HIV i Hepatit - A/B/C и рендгенографија на бели дробови? За вработување ми е.
Скршен екран се менува а ако се скрши одзади може да се смени? Пукна надворешниот дел иначе самсунг имам
Да ве прашам девојките кои користат контрацептивни таблети. Настината сум, носот ми е затнат и имам малце болки со грлото. Имам читано дека антибиотици го намалуваат дејството на таблетите, но дали барем парацетамол да се напијам? Звонам кај докторката, никако не ми крева.
Парацетамол не е антибиотик, напиј се. Ако треба и антибиотик да пиеш (нормално прво оди на лекар) тогаш ќе си користиш дупла заштита овој месец.
Женски од Скопје, многу ми е итно! Некое местенце во Скопје каде што може да се преспие и цена на истото? Можеби знаете некое поефтинко така, не мора да е којзнае што, само да се преспие една вечер. Може и инбокс да ми пише некоја ако знае ве молам!
Женски ве молам за помош. Во кој оддел и зграда се наоѓа на Клинички центар делот за ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОГИЈА ? Никогаш досега не сум била и ми треба помош, ве молам. Благодарам
Па прашај ја Ќе ти испечати она, веројатно со тоа работат. Или напиши на google: popcorn boxes free printable и испечати ги на подебела хартија или картон. После само ќе ги исечеш и залепиш. Готови има во Џамбо и во големите маркети.
https://www.facebook.com/SkopjeCapitolCityHostel/ Нон стоп ми излага овој хостел по фб. Цена им е 600 ден од лице со појадок.
Знаете ли како да направам веќе да не стигнуваат пораки од некој број.. ? И стигнуваат на мајка ми оцени, а слаби имам..имам слушнато дека може да се блокира но незнам како? Помош
Ако е телефонот андроид и зависи каков модел е , мојот ноте4 има опција за блокирани и за пораки исто, и има фолдер да се проверуваат блокираните пораки и повици
Каде има параглајдерство во Македонија и дали знаете како се движат цените? Или некои слични спортови и контакт? Фала.
Ќе патувам со wizz air. Имам карта со мал рачен багаж кој не се плаќа. Дали тоа значи дека СМЕАМ да носам една мала ташна со лични работи ( пасош, пари) и уште една мала торбица со наведените димензии со облека или не?
Zdravo , se izvinuvam za latinicata nemam kirilica.. sakav da prasam ali nekoj ima iskustva so kariera plus za kurs za sminka??? da mi nekoj kaze ili na lp.