Сама ќе си одговорам, колку и други да знаат ако ги интересира: Да, сигурно е, и многу убаво. Ние дури и патот го згрешивме и сигурно пола саат се возикавме низ тие Албанските села, мене еден страв кога ме фати пошто таква сум си плашлива по природа, меѓутоа никој не те закача нити ништо, едноставно не те приметуваат, дури и за насока прашувавме најљубезно ни одговараа. Така да, препорачувам да утепате некој викенд, без страв.
Колку милилитри течност е дозволено во авион да се носи? Мислам дека беше 30мл ако не се лажам, а некои викаат не важи тоа веќе, не смее воопшто да се носи.. знае некој?
Супер Тинекс на улица Локов бб, Кисела вода, некој може да ми објасни каде се наоѓа тоа подобро, барам на гогле мапс, никако неможам да се снајдам ни отприлика да видам каде е. Итно ми е.
Барав тема за пракси ама не најдов, па сакам да прашам има ли некој идено на пракса во Пивара Скопје?
Ако знаес кај е општината во кисела вода или црната кула што ја викаат таму само ке одиш од општината надолу и ке видиш има реклама мислам ама нема шанси да утнеш и таму по улица можеш да прашаш некој ако знаеш кај е општината.позз
во авион не се носи ни течност ни јадење дури и козметиката лосиони и све што е течно шампони ќе ти лета вканта пред да се качеш на авион,има све на авион да си купиш и јадење и пиење...а козметиката во куфер
Немав појма каде да го поставам прашањево, па решив овде Денес бев на заболекар и ми ја извадија шеската. На местото ми ставија некаков лек (нешто како трева xD ). Е сеа проблемот е што тоа многу ми смрди Има иста онаква миризба како кога ке влезеш на заболекар Прво ми мириса мене во устава и неможам да го трпам, а второ исто така многу мириса кога ке зборувам со некој Чаре? Неможам да ја трпам миризбава
Сакам да прашам,дали некоја од вас може да ми објасни каде се наоѓа основното училиште Невена Ѓорѓиева Дуња? знам дека е во кисела вода ама каде поточно
Нема, затоа се ефтини за летање, оти за се друго те одерат Има број за нив за звонење од македонија ама на тој наплакаат по 35 денари по минута, од мобилен па и поскапо. Инаку за сите земји така прават ако ги контактираат по телефон, не само дека е од мкд. Броевите им се на веб адресата, во конактирајте не.
Дали некои од продавниците за компјутери инсталираат пиратски Windows 7, тој што е по 700-800 денари?
НетоЧно. Често сум на пат и знам дека дозволено е да се носи со големина на до 100 милитри. ЗнаЧи пакувањето до 100 мл, ако имате несто од 200 мл макар да е реЧиси празно сепак не е дозволено. мора да е ставено во прозирна кеса кога иде на рендген снимката кога поминувас контрола. Оваа кеса мора да ти ги собере сите теЧности и козметика и тие ти ја даваат таму, велиЧината и е околу 20 на 20 сантиметри.
Ај да прашам ... дали има опција на мејл, откако ќе го испратиш мејлот да видиш дали лицето на кое што си го пратил ја прочитало пораката? Знам дека не е можно, ама што знаеш, може остарев па се смениле времињата.
^Кога ќе стегнеш `редактирај` и ако членот ја прочитал пораката пишува дека е прочитана и не можеш да ја редактираш, а инаку некоја друга опција мислам дека нема!
Сакам да прашам едно глупо прашање ама многу ме занима Кога пишуваш некои несоодветни зборови како пример ку*ац, и сл. има ли некое правило каде се става звездичка или кај сакаш можеш да ја ставиш .. Не се смејте, да знам точно да пишувам пцофки оти се со пцуење се служам у последно време
Леле Карина Правило мислам дека нема али целта е да се подзаскрие зборот. Глеј пример, ако пишеш кура* или кур*ц ништо не си скрила од основата на зборот. Ама ако го пишеш како што си го пишала ку*ац, малце од малце ќе биде цензурирано. Леле муабетов. Пример пичк*....и што си сокрила?-Ништо! Ќе си пишеш пи*ка (не дека вака ептен се скри зборот) или во најдобар случај ќе си пишеш п****, сите сфаќаат што си сакала да кажеш. Море кажи си се на име
ти кај си летала и со која компанија си летала јас незнам,но јас оваа зима од Белград летав за Шведска и на авион не бешер дозволено да се носи ништо само една торба која поминува на ренген се разбира но течност и храна никако и другото што го наведов да не се пофторувам сега неможеш да тврдиш дека се носи бидејќи зависи со која компанија ќе леташ тоа зависи од нив но тој кој често патува знае дека не се носат фала богу на авион има све да се купи јас барем до сега секогаш на овај начин сум поминувала...