Со кокос ми треба, инаку со други вкусови знам дека ја има... Убави се Bounty, уште да направеа поголема верзија
Сити Мол од влезот на Рамстор и на https://www.karti.com.mk/oliver-dziboni.nspx Полесно здравје... Ни Дане, ни Мане ни никој.. Само гугл..
Јас имам нарачано, ама по договор ми ги носеа од Србија. Се е убаво спакувано, ако имаш можност пиши на фб Александар Козметикс Врање и пиши им дека сакаш по цени од страната да ти ги донесат, ќе ти наплатат толку без пари за пат ама само ако имаат некој што ќе доаѓа навака.
Дали е вистина дека на Јустинјан Први (правен факултет) можат да се запишат студенти и кои немаат дипломирано??? Некој ми го спомна ова, мислев се зафркава ама тврдеше дека навистина можело. ?
И јас ова го приметив. Многу повеќе се исплати онлајн да ги земеш, плус и некои попусти имаат на страницата понекогаш.
Дали смеам да пијам по 800мг магниезум? Користам Magnesium + b complex 400 во прашак, директ употреба.
Девојки вака нели треба да се потполнува даночна пријава јас не работам повеќе, работев ама пред еден месец напуштив. Е сега не знам дали јас треба да потполнувам. Таму работев еден година и имам потполнувани. Е сега оти не работам и не знам дали треба да потполнувам. Го прашував дечко ми вели дека не треба, а јас сум моментално надвор од Мк. Ако знае некој дали треба да потполнам нека каже.
ако имаш само приходи од плата не треба..ако имаш земено приходи по други основи (на пример К-15) тогаш треба
Не бев пријавена. А има ли нешто врска што имам пари на сметка, сестра ми вели дека оти имам пари на сметка морало да потполнам даночна пријава или пак нема врска тоа?