Женчињa дa ве прaшaм нештo Кoјa билa мисицa нa Мaкедoнијa oд Велес или вo мисицa вo Велес 1986 гoд. ? Пoтребнo ми е име и презиме.
Зависи во однос на кои локали ги споредуваш. Во просек малку повисоки од останатите места, а тука некаде со Four, Воденица... Инаку, ќе си дозволам да искоментирам, не сум воодушевена од храната.
Девојче значи ако имаш 180 кредити = 3 години , за мастер диплома ти требаат уште две затоа е 3+2 , ако имаш 240 кредити=4 години за мастер диплома ти треба 1 година затоа е 4+1 , барем во државава на сите факултети е исто регулирано.Јас не разбирам која ти е поентата на прашањето , што те интересира ? Барем јас колку што знам ако немаш дипломирано тешко веројатно дека ќе можеш да запишеш мастер , ептен со услов ако ти дозволат од деканат , во спротивно немаш право
Момче сум инаку, не сум девојче. Точно имав кажано што ме интересира. Дали лажат тие што велат дека се запишани Скопје на мастер студии по право, а што знам дека немаат дипломирано и им фалат еден, два испити.
Дали е точно тоа дека че давале субвенции или немало нешто да плаќаат оние што че се запишат на физика/математика за наставници? или муабети се то?
Лажат. Не може да запишеш мастер ако немаш земено уверение за завршен факултет. Инаку моето прашање е каде се наоѓа продавницата на Краш во Скопје?
Zencinja kazete mi koja e cenata da lezis vo Sistina, Mislam krevet stvarno li cinel 200 evra? Dedomi momentalno lezi tamu ima bolki vo gradite od vcera e primen pa utre kje odam da go vidam i bas me zainteresira za cenite, znae nekoj?
Не сум сигурно ама како што имам слушано луѓе околу мене што збореле 100€ е ден. Ти можеш да прашаш за сигурно утре кога ќе одиш.
Ми треба некој да ми го исчисти лап-топот. Значи не да ми преинсталирува ништо, туку од внатрешна прашина, да го разгледа. По можност да не ми го уништи. Ми треба многу многу добар сервис за истото. Некоја да препорача некој добар сервис?
Кaде мoжaм дa купaм тoпкa зa oдбoјкa низ Скoпје кaде прoдaвaaaт? Видoв едни вo Верo aмa не ми се бендисaa
Луѓе, да не знае некој дали има авион од Скопје до Подгорица? Барав на wizz air, ама тие немаат таква линија..