@blessed.an да провериш во цвеќарите или на пазарче во дуќаните каде што продаваат чинии/чаши/украси..
Девојки/жени да ми помогнете околу некој добар модел на правосмукалка(усисивач) Самсунг многи лошо се покажа бар така вика мајка ми а и брзо се расипа,а утре е 8-ми март се надевам до утре дека ќе најдам поздрав
Дали некој се разбира во одгледување на папагали или чува па има повеќе познавање да го прашам нешто во врска со тоа?
Најдобра правосмукалка е Кирби ама и најскапа. Од овие со понормални цени Филипс доста добро се имаат покажано.
Девојки ајде оправајте ме Вака сега имам еден албум, ама не знам сликите како треба да се стават, дали треба да се лепат.. Има вакво како мушама е не е мазно значи има такво како на сликата Па вакво мазно Се надевам ме разбирате. Ако знае некој како се стават сликите нека пише
Во ваков албум се лепат сликите. Би требало да се лепат на тоа рапавото а тоа мазното да ги покрива сликите откако ќе ги залепиш.
Во некоја добро снабдена книжара побарај ивичници за сликите. Со нив можеш да го залепиш сликите. Вака изгледаат. Мислам дека од офис плус ги имам купено.
Дaли при спoнзoрирaње нa стрaницa нa фб кијa се плaќa, ти дoбивaш нештo oсвен спoнзoрирaње нa твoјaтa стрaницa?? И дaли знaе некoј дaли и кaкo се зaрaбoтувa oд блoг?