Во УЈП има 10-тина вработени ангажирани за прием на ГДП. Не се ствара гужва. Но ова не значи дека нема да има и на 15-ти.
Каде поточно се наоѓа ул.Првомајска во Кисела Вода? Што има локали одоколу? За полесно да се снајдам. На мапа ми покажува некое трето место...
Најблиску до ГТЦ ти е во зградата на ССМ. Тоа ти е карши ГТЦ, односно помеѓу новата катна гаража и Работнички. Тука има една висока зграда на ССМ (Сојуз на синдикати на Македонија), до неа, во продолжение има залепена мала зградичка, тука има шалтери на УЈП. Се надевам дека ме разбра. Веројатно луѓето не се информирани дека и таму може да се поднесат пријавите за данок, жив човек нема, ама буквално никој нема. Јас завчера ја поднесов пријавата за 5 секунди.
Сакам да прашам дали може од оние најмалите сликички од фото студио (што нели не даваат помалку од 4 да земеш), дали постои можност тие 4 малечки да бидат различни слики или мора сите 4 иста слика да бидат?
Првомајска е сега цел булевар, Борис Трајковски. Ресторан Рагуза, Супер Тинекс, Тинекс, Alpha Bank...
Испрати рецепт се вика. Како што кажав на последната или претпоследната страница имаш се како што треба да потполнеш ќе го исечеш тоа мислам и ќе го испратеш, се си пишува убаво ќе прочиташ
Знаете дали некаде низ Скопје цртаат аниме? Ги знам тие во Рамсторе што цртаат ама мене конкретно ми трба за аниме па не знам баш дали би цртале така?
Девојки ве молам некоја ако го користи контрацептивниот медот оној што се става во раката (Implant) , нека ми пише во порака, заинтересирана сум за тоа сакам да прашам неколку прашања.
@Mishela Ти го препорачувам Хронометар на Плоштад до Божиновски. Скратување е 100 ден. Мајсторот е возрасен човек и со големо искуство.