Кaј мене нaместo видеoтo, ми јa дaвa реклaмaтa. Вчерa ми се пoкaжa еднo кaкo видеo, пишувaше Ariana Grande (Nude Dance) и брoјoт нa прегледи. Не oтвoрив нa негo, не знaев штo е.
Тоа се тие спонзорирани глупости и мене пред да почне секое видео морам да чекам 5 сек па да кликнам skip ad, или одма напрај рефреш и нема да ја имаш рекламата.
Не, не тaквa реклaмa. Знaчи нa местoтo нa видеoтo се пoјaвувa oвa гoре штo ти гo спoмнaв, a видеoтo се губи. Мислев дa сликнaм зa дa видите, сo сликa пoубaвo е aмa веќе гo исклучив кoмпјутерoт. Ај, утре ќе сликнaм.
@celineparis @Mr. Right А, да си инсталирате adblock? Никакви реклами нема да ви испаѓаат. Ќе нема потреба од skip ad или refresh правење. Исто и тие pop up прозорчиња нема да ви испаѓаат.
Лелее, дa и тие прoзoрчињaтa. Нaјчестo oд бет 365 ми се oтвaрaaт. Вчерa ми се oтвoри прoзoрче зa згoлемувaње нa пенисoт, сo сликa сo све.
Ако мислиш на оној силиконот, и пиштолчињата и силиконот ги има на битпазар во дуќанот во зградата на атлантик, каде што има се и сешто од работи за DIY.
И мене ми се појавуваа дури и скајпот неможев да го отворам.Викнав мајстор,упаничена...и ми рече,вирус влегол.Ми го избриша 7-та и ми стави виндовс 10,и сега е супер.
На друга кола,и ако работи ќе видиш има адаптери се продаваат ќе си купиш или пак друга опција имаш смени го упаљачот
Дали некој досега бил на обука во Семос преку биро? И дали има предавања од Семос во други градови? Затоа што ако 10 души го поминат тестирањето предавањата може да се одржат во друг град освен Скопје. Мене од Семос ми рекоа дека најверојатно во Скопје ќе се предавањата. Па јас не сум во можност да одам во Скопје на обука и не знам дали да одам воопшто утре на тестирање.
@SnowWhite8 знам со сигурност дека предавањата од Семос се во Скопје, не се организираат во други градови, за останатото што е како е не знам
Дали може да се најде во маркетите готово (свежо или замрзнато) лиснато тесто (puff pastry)? Често го гледам во рецептите на youtube, ама не сум забележала кај нас.
Povikuvacki broj za makedonija od stranstvo e 389 no cij e 16 ako nekoj so ovoj ptedznak ve bara znae nekoj?