Како може да се креира видео, онака со лизгачки текст само кој ќе оди надолу. Значи без камери, само со текст напишан компјутерски? Некоја страна/програма?
Ама, ако можиш некако да ми кажиш како се работи со тоа? Ја немам како програм во мојот PC и од каде да ја спуштам.
@Avery Го има во секој маркет и во било каква форма, како кори дома да си ги направиш како сакаш или пак замрзнати коцки, празни или пак полнети со било што, благо со јаболка, вишна и сл, или солено, пица или сирење и спанаќ, кашкавал итн. А во некои маркети ги имаш и свежи
Знам за оние жу-жу лиснати пецива. Мене ми требаше само тестото. Штом има, ќе побарам утре во Веро. Фала
И мене вчера вечерта нон-стоп ми кочеше МАХ ТВ-то. Го рестартирав, ама за џабе, продолжи да кочи. Едно време си помислив дека телевизорот ми се расипува, па си викам кој ќе дава пак над €1000-че, ама добро е, не било до телевизорот штом и кај друг кочело.
И јас помислив дека е до телевизорот Се јавив на 122 и ми рекоа дека е од тамо Гледам,денеска не кочи
Сега со протестиве, после околу 6 саат за да идам до Влае одкај треба да кружам за да ја избегнам Илинденска.