@winter flower Ако користиш chrome инсталирај adblock, за д немаш проблем со реклами. Страна: filmotopia.com
Имa ли некoј oд вaс Виндoус 10-кa? Дoбaр ли е, кaкo ви се дoпaѓa? Сегa гo гледaв тутoријaлoт и нa пoвеќетo не им се свиѓa, пa нa двa умa сум.
Јас се зезнав и го инсталирав. Мене многу многу не ми се допаѓа. Приметувам многу повеќе ми кочи, се е поспоро некако. Не знам, некако не ми е тоа тоа, али се навикнав.
Женски од Битола ај ве молам предложете ми шминкерки добри. Не се салам матурантките сегде е зафатено........ Ми треба за апсолвентска значи точно два месеци има и нема место уште од сега.... Џизс. Белеза, Елена Мејкап нема место. На Ајтен му пишав. Други не знам, предложете.
За разлика од другата членка која ти одговорила негативно, јас да ти кажам сум презадоволна. Не ми кочи, попрегледен е, лесна е навигацијата, операциите (какви и да било) се извршуваат едноставно, личната асистентка е од помош (бар според мене), досега дефинитивно најдобар Windows кој го имам користено.
Ја еве би ти предложила бидејќи бев многу задоволна од шминката во Кала. Парфимеријата во старата чаршија. Мислам дека 600 денари земаат.
Пaк сум нa двa умa. Декa гo гледaв тутoријaлoт зa Виндoус 10кa и имaше пoвеќе негaтивни кoментaри. Амa, си мислaм и јaс дa гo прoбaм,пa ќе видиме кaкo ќе биде. Туку, aкo знaеш ти или некoј друг, кoлку чини дa ти инстaлирaaт нoв Виндoус? Зa Виндoус 10кa кoнкретнo прaшувaм.
Јас за матура бев во фризерско студио „Анета“ зад св. Богородица, снашката на фризерката шминка и таа ме шминкаше доста задоволна сум само не сум сигурна дека имам број тука некаде. Додуша и не сум сигурна дека би шминкала периодов зошто е со мало бебенце ама ако те интересира прашај.
@Mr. Right 10ка користам, брза е, не кочи, само зависи и од конфигурацијата што ја имаш.. Искрено мене лична асистентка не ми треба некои работи се тешки додека се навикнеш... Ама сепак еден од подобрите windows-и што ги имам користено, а ги имам сите.. @BarbaraMorii нутела б-реди немам видено низ ГР (а и не ми се убави баш, ги имам пробано), мали нутели има.. Има и мали теглички со нутела, ама скапички се.. Низ МК освен стандардните тегли и оние стапчињата со нутела, друго нема..
Пробај го, верувам дека ќе ти биде ОК. А за цена стварно не знам, извини, јас сама си го одржувам лаптопот, било за форматирање/инсталирање/чистење, така што не знам како одат цените.