Мали теглички знам дека има.Имам видувано на грчкиот фришоп.Ама мене вакви ми требаат ко на сликава.Ако некој видел низ Грчка некаде.По маркети големи некој...А инаку ти каде најде б-реди? И онир стапчињата каде ги има? Јас ги имам купено од српска бензинска една.А тука низ мк ги немам сретнато
Германија Во МК ги нема Ни во ГР, дури ни во поголемите маркети ги немам видено А стапчињата со крем ги има во Рамстор и Веро
1. Во Џус бар какви цедени сокови прават? На цедалка обично или во џусер? И дали им додаваат шеќер или било што и дали се диетални и здрави? Ако не се, ве молам препорачајте ми кафиќ во Скопје каде што се. 2. Мартин Идн од Џек Лондон каде можам да ја најдам? Барав во Матица ама ја нема.
Девојки ај некоја со искуство со тетоважа на вратот позадиии.....очајно ја сакам ама пусти страв од тоа колку ќе ме боли.
Со што се вади флека од пудра на облека,пробано само со Арис не помага.Имам на едни светли фармерки и најновата бела тренерка ја измачкав со Ревлонот,одма ја исправ ама џабе пак си стои флеката.
Јас имам на плешката и да ти кажам мене воопшто не ми беше болно.Човекот пола тетоважа ми ја напраи а ја мислев со некое пенкало ми ја црта како скица а после ке биде болниот третман.А он пола веќе ја напраил.Имам и долу на ногата и дел од тетоважата ми допира и на скочниот зглоб.Е таму малку повеќе се осеќаше ама не е некоја страшна болка.Мене ми е исто како со пенкало посилно да се притискаш по телото.И мене пред да напраам ме исплашија,ама сега би кажа тоа е минимална болка.Како што е минимална болка крв од прстот кога земаат.
Ми треба совет.....треба да одам на посета после извршена операција кај блиска особа, жена во години, па незнам што да однесам како понадица?
Ако ти се троши малку повеќе пари, направи и кошница со овошје, 100% сокови без шеќер или она што може да јаде. Ако немаш кошница, може во некој убав сад за овошје да наполниш. Може да купиш и една корпичка или мало буќетче цвеќе, но внимавај да не мириса за да не пречи на болниот. Јас ова сум носела обично кај блиски. Кај останати сок и овошје во ќеса и толку
Нема ограничувања со храна или пак да пречи цвеќе...Не ми е од тој тип на болесник да носам овошје ама еве искрено ме замисли дали да биде кошничка со цвеќе. Се мислев дали да купам мала тортичка или е ту мач? Можеби не треба да претерувам, цвеќето е ваљда доволно.
@marta993 Везилка. Ние таму правевме. Се бираше меѓу Везилка или Градина. Малце се Богу иза леџа што би рекле, ама убаво беше.
Кошничка со цвеќе и некој чоколаден десерт или чоколадо исто можеш, кога веќе нема ограничување за храна. И тортичката е ок. Ти најдобро ја познаваш личноста кај која одиш
Соковите ги прават во соковник и имаат многу овошни комбинации, мислам дека имаа и некаква акција ти да си одбереш каков микс на овошја сакаш, но можеби одминала веќе понудата. Би требало да имаат мени на фан-страницата на фб. Мислам дека активен им е и Инстаграм профилот, па можеш да провериш што нудат и таму. Не знам дали ставаат шеќер или не, ама можеш да ги прашаш, обично се љубезни.
Знаете ли некој во Скопје да издава соби за преноќување? И со пристопачна цена.Прашував за апартмани под 1500 денари нема.А за хотели па да не зборам...2000 ден мин