Не знам дали има таква тема , затоа тука ќе прашам. Каде е подобро комјутерско снимање на абдомен Систина или Ремедика ? Или има и на друго место ? Се работи за мајка ми .
Дефинитивнo ќе ти гo препoрaчaм Сквиз Ми. Супер им се и сoкoвите и смутитo. Ги прaвaт вo џусер. Цените имa се oд 120-150. Јaдењaтa истo тaкa им се супер. Се нaoѓa нa пoчетoк нa Пaртизaнскa, веднaш дo фрoзерскoтo студиo Диoр.
Со што можам хартијата да ја залепам на стиропор..Пробав со секундарно лепило пробав со едно друго имав дома но и тоа и тоа го јадат стиропорот..Предлог..?
Дали некој/а знае како точно се вика она што е за природна козметика во Веро центар што е меѓу двата ескалатори? Може и линк?
Има и штанд со Hemel продукти. На истиот тој штанд продаваат и Don Juan кармини, Santini (така мислам дека беа) парфемчиња и некои такви ситници.
Не знам кои се точно, денес газдарицата беше во Семеем магазин как Искра и ми се виде многу интересно. Мислам таа се викаше Соња @LollySky @Antolinaa тие се, lasoy
Да не одел некој на курс по астрологија ? Има ли воопшто кај нас ? Ептен ме интересира и би се запишала ако има
Денес баш на Утринска на телма гостуваше член на овој клуб https://www.facebook.com/orionastronomy/?hc_ref=PAGES_TIMELINE ... види може да ти послужи
Дали броевите на облека кај нас (пр. фармерки големина 28, 30, 32, итн.), се под ист број и во Германија, или таму се водат по друга скала?
Дали некој знае кај можам да најдам ефтини маици, еднобојни? Ми требаат повеќе, за принтање нешто на нив...
Ова некое енергетско сокче ли е? Мислам дека го нема кај нас, а претпоставувам дека е нешто слично на Iso sport. Пробај го, ако досега немаш пробано.
Да освежителен енергетски пијалок многу е добро можно е да е исто како на iso sport,не сум ги консумирал досега,едно пробав на Lana ми се згади ти благодарам Кечо убав ден сепак ако забележи некој вакво нека ми пише.