Феминки, знаете некоја продавничка во Ск кај што продаваат мали бели филџанчиња (без шари), како за еспресо? Проверив во Vero Jumbo, ГТЦ и околина, Рамстор.. но секаде се шарени...
Јас видов во една продавница на пластичарска сите шољи за кафе различни големини беа чисто бели.Во продавницата имаше само шољи,тацни,ѓезвиња....Пиши ми лп отприлика да ти објаснам како да ја најдеш продавницата.
Има тука некој од Куманово? Ме интересира кај се наоѓа сервисот за Нутри Практик? Од Скопје во Куманово
Каде ја ја искористиме саботава? Некое место во Скопје или околината кое е лесно достапно со автобус (или пеш), а вреди да се иде. Водно, Матка, Македонско Село, тоа се веќе стандард, ми треба друга идеја. Марков манастир, Катланово, Езеро Треска, Велешко Езеро, Шапка, Маврово... Нешто за еден ден кај што дечко ми не бил (типичен странец) и информации за превоз. До Маврово лесно, ама до другите места без автомобил не сум била, па било каква информација за местата би ми била добредојдена (каде најдобро би го искористиле денот, како да стигнеме до таму, и секако, препораки за некое друго место)
Луѓе каде можам во Скопјево да најдам продавница со готик ствари накит нешто такво?? Знае некој? Типот обожава такви прстени и некој таков накит али ако ви текнува некоја друга идеа слободно споделете добро би ми дошла
Колку што знам, нема. Братучетка моја го држи брендов за Комотини и еднаш зборевме за бутик во МК..тогаш немаше. Да отвореа ќе ми кажеше
Итно барам стан/куќа/дел од куќа/соба да се во Кисела вода, или населба Лисиче, Аеродром. Да е до околу 120 евра ќиријата Ве молам ако знаете или изнајмувате, исконтактирајте ме
Дечки, кај може да најдам вакво стаклено низ Скопје? @macka91 случајно да не знаеш кај има вакво во Тетово?
Пратив порака на пријателка во Италија на нејзиниот македонски Vip број.Е сега јас имам 50 бесплатни интернационални и неограничени национални смс пораки. Кога ја отворив апликацијата Мој Вип,пораката пишува дека е национална и не е наплатена. Има ли шанси кога ќе ми стигне сметката да ми се наплати,покрај тоа што во Мој Вип пишува дека сметката е 0 денари?