Во Базаро има, две големини и не е поскапо од 120 ден. Е сега, не е како чинија со ѕвоно ( како на сликата) туку како стаклена тацна и ѕвоно. Не знам колку ме разбра, ако сакаш ќе ти го сликам подоцна
Ај помош, не ми отвара ништо на popcorn. Кога ке уклучам било кој филм и кликам watch it now и ми го појавува ова... Шта да радим ?
Zenski, sakam da chekiram karta do Shvedska-Geteburg no na akauntot sto go imam do oktomvri mi dava samo deka ima letovi..imate nekoja inf. Da ne slucajno gi prekinuvaat letovite od Sk za wizzair mislam
Здраво ме интересира дали неко знае имаше мноогу стар филм куче црно-бело и детенце со поголема глават беше како да го најдам мисалм Шарко се викаше кученцето?
Ми треба некоја што изработува цветни венчиња за на глава, значи што прима порачки и што ги изработува истите.Да ме упатите некаде?????
Во продавниците за техника има специјално средство за таа намена комплет со крпа. А некогаш го има и во Веро Џамбо по цена од 119. ден.
Според мене преценети се. 75евра по човек 2 ноќи полупансион, значи 150 евра за двајца во работни денови и 95евра за викенд..еден саат спа само добиваш (барем така беше) Услугата онака..средна, јадењето млако.. Сум била во хотел со 5* како што се декларираат дека се, и во наше соседство и во странство, па ако споредам можам да кажам дека би им им дала преку сила 4* а за услугата и 3... Јас лично, би ги прескокнала.. има други убави опции