Незнам дали е уште така, ама ако ти е прв пат може да поминеш само со опомена, дека ако ти се случи пак ќе се смета за голема навреда на Р.М. Мислам дека нема да треба да платиш казна, ама ќе мораш нова да вадиш. Еве прочитај http://www.mvr.gov.mk/ShowAnnouncements ... tabindex=5
Какви се тие преливи за коса, каде се купуваат, колку пари се, дали ја горат косата... Имам доста бели влакна, а не сакам да се фарбам и да ја горам косава, па ми спомнаа за преливи, ама јас поим нема што се
колор шампони всушност...јас не ни знам која е разликата меѓу колор шампон и прелив, и дали воопшто ја има
Ај ако сака некој да се запише на шпански 1 степен во јуни сега, нека ми пише порака, требаат уште двајца
Мислам дека беше 50 денари, или евентуално 100. Плус треба да уплатиш 50 денари нели место таксена марка
Од каде ова? Не верувам дека е вака. Во денешно време, без факултет си никој и ништо. А не пак без средно.
зависи на кој универзитет си, Јас сум на гоце делчев и заверка на семестар ми е 200 денари, без таксена марка.
Па ништо, ако ти прија нека продолжат да те фаќаат... Девојче, мене некој да ме фати за г*з ке му мавнам шамар. На што личи тоа? Не дозволувај да ти прават така!