Препорачајте ми добра четка за заби. Се мислам за електична на Philips. Цената не е важна. Имате искуство со water pic за испирање на забите? Фала
Сакаш електрична? Инаку, најдобри ти се четките на Curaprox, ги има во ДМ, во подобро снабдени аптеки. Нема да згрешиш било која да ја одбереш. Со Water pik немам искуство.
Се мислам помеѓу електрична и обична. Баш и Curaprox користам. Задоволна сум, може ќе си останам на неа. Другата недела сум на стоматолог, па ќе го прашам и докторот за мислење. Имам доста неквалитетни заби, па гледам на секој начин да ги заштитам и добро да одржувам орална хигена. Фала ти на одговорот
Дали некој сретнал некаде силиконска футрола за мобилен со војнички апликации (само да не е за ајфон, ич не ги сакам тие телефони и не планирам да земам таков) по можност за huawei p9 или lenovo од поновите модели. Барав на алиекспрес, ама имаат само за ајфон 6 и 7... И направи сам ќе ми заврси работа (само ке ми требаат совети ).. П.С. Дали може да однесам обична футрола и принтот кој го сакам на фотокопир (или на друго место) да ми направат таква? Помагајте, многу сакам таква футрола а тешко дека ќе најдам некаде
Kога сакам да споделам фотог.на инстаграм ми ја сече сиката,само фацата,целосна не можам да ставам.Зошто така?Имали опција за целосна да ја ставам,како што си е сликана?
Пробај со прстите кога ја ставаш да ја рашириш, ако не сака така на нет барај за да ја смениш големината на сликата или мислам имаше и некои апликации кои самите ти ја правеа сликата со инстаграм големина.
1.Годишна членарина за возрасни и за ученици во средни училишта 300 ден. 2 Полугодишна членарина за возрасни и за ученици во средни училишта 200 ден 3 Годишна членарина за ученици до IX одделение 150 ден
Во рамстор ги има сигурно на парче да се земат. 16 денари беа мислам. Како пакетче од 6 не знам, би требало да ги има. На парче ги имам видено и во Веро.
Како да блокирам да не ми стигнуваат mail-ви од Pinterest? Одамна ја избришав апликацијата, а и чудно ми е што mail ми стигнува само на телефон, а кога ќе отворам на лаптоп во inbox ги нема пораките... Хелп?!
Каде можам да извадам зелен картон? Во АМСМ, во осигурителната компанија или каде што сум правела технички преглед?!
Во АМСМ, ПСС секаде можеш да извадиш зелен картон. http://www.pss.com.mk/documents http://www.amsmstp.mk/ostanati.html