Можеби е смотано прашањево, но, дали за влез во Холандија ни е потребна виза? И доколку да, дали некој можеби знае колку истата чини, и за колку време се издава?
Прашањево не ми е за тука ама ај ке прашам па ако има соодветна тема нека се премести Нели почна новата сезона на Prison Break на Fox е сеа гледав на фб дека вечерва ке има нова епизода а на фох ја даваат во четврток. Дали знае некој каде може да се гледа вечер оти на фох пишува во среда ама даваат во четврток.
Ја нема во живо кај нас премиерата, на нет да ја гледаш или да ја симнеш. Кај нас премиерата е на Фокс во четврток.
Колку чини продолжување (тоест, вадење нова) л. карта? И дали се плаќа нешто плус, бидејќи 20тина дена ми е истечена.
Дечки, кaжете ми некoе средствo прoтив мрaвки. Вчерa се нaсoбрaa некoлку вo купaтилo, нa пaстaтa и четкaтa зa зaби. Сaбaјле oтвoрaм фиoкaтa зa дa земaм лaжиче зa кaфе еден куп лaзaт пo прибoрoт зa јaдење, пa земaв цел гo миев. Мнoгу сум гaдлив. @Sesil , @Antolinaa ми спoмнa декa ти си купилa некoе средствo зa мрaвки кoе ти пoмoгнaлo, прoчитaлa вo темaтa зa 40кa.
Пробај со прашак за пециво,нафрлај каде сто ги има остави го и кога ќе ги снема собери го со правосмукалка. http://mojportal.mk/imate-mravki-vednas-oslobodete-se-od-niv
Не сум имала никогаш експрес лонец, сакам да купам. Дали некој користи и дали сте задоволни ? Каков користите, препорачајте ми ! @Mr. Right само сретството НЕОПИТРОИД.Се друго ќе пробаш и пак на крај ќе купиш од него.
Нео Питроид раствор. По земјоделските аптеки го има. Пишува и како да го раствориш ама најдобро ти е 5мл во пола литро вода. И испрскај по сите рабови. Пола саат нека ти биде се затворено потоа отвори да се проветри убаво и толку е.
@Sesil , @referentka Фaлa ви, девoјки. Ќе гo купaм дa прoбaм и сo тoa. Сегa ви испaѓaaт мрaвки или веќе ги немa? И кoлку пaри е? @N.2106 , ми требa некoе трaјнo решение.