Ne ne, greska. Mi treba da znam do kolku rabotat doktorite koi pravat estetska korekcija na ushi ? izvinete za latinicata, od mobilen sum.
Мислам дека не би требало да се одрази негативно, иако некаде имам прочитано демек можело да се измени положбата на градите и да се појават брчки побрзо на деколтето. Јас инаку имам мали гради па досега не ми претставувало проблем спиењево на стомак за градите, ама затоа проблеми со 'рбетот и тоа како може да предизвика спиењето на стомак, (за ова гарантирам сум почувствувала) ама па никако да се одвикнам
Јас само на стомак спијам и можам да се пофалам со прилично бујно деколте и до сега не сум имала никакви проблеми со градите, ако мислиш на виснување и такви ствари.
Мислам дека не би требало.Јас спијам на стомак, а некогаш спијам на страна, зависи и немам никаков проблем.
Слушнав дека Економски ИЛИ Правен Факултет ќе се затварале во брзо време поради големиот број на економисти и сл. во државава Имате повеќе информации околу тоа? Бидејќи тоа ми беа идните планови па да знам дали да мислам за нешто трето
Работат утре агенциите во Палома Бјанка? Ако да, до колку? ИТНО МИ Е! Ако ти е за од септември нема врска, има квоти објавени уште од кога за двата факултети. А за понаредната година не се знае.
За тие што престојувале во Америка можам ли да најдам лесно конвентор за штекерите, зашто знам дека различни се тамошните со нашите а ќе користам лаптоп, пегла за коса и слични работи и треба нормално да се вклучат на тие штекери ?
Женски итно ми е, треба да излегувам за неколку минути, а ми се истури секундарен лепак на прстите. Некое решение знаете? Никако не можам да го извадам !
девојки го имам овој тип на мобилен Синоќа додека бев излезена ми паднал, и наверојатно некој го нагазнал, и пукнале екранот. Реагира се е ок, ама половина од екранот е црн. ме интересира колку чинат поправките одприлика? имате некакво искуство?
Би требало ли да купам хулахопки за утре? Јас мислам дека ќе ми биде многу топло, сепак е Јуни (иако врнеше до пред некој ден), па затоа си купив од оние чорапи што се само на прстите и не се гледаат кога ќе се облечам. А, ако веќе купувам какви да купам? Не сакам да ми свети ногата, ич не ми е убаво така.
Идеш на нешто посебно(свадба, матура, апсолвентска)? И какви хулахопки зависи од облеката. Инаку мислам дека се подстопли веќе нема потреба од хулахопки, сончево ќе биде, со 20посто шанси за дожд.