Исто и мене ме советуваа да не одам кога имав добиено пред една-две години. И не отидов.Ама сепак ваша одлука.
може секој различно да им каже но правилното е како што и самата рече учењето што ти го пренеле твојата мајка и баба, жена која има добиено или имала односи претходната вечер не треба да влегува во црква, тоа е според црковните правила, тука спага и правилото да не биде боса на нозете, да бидат покриени рамениците, да не носи кратка сукна...
Мислам дека го видов во Рамстор маркетот во Сити Мол, во одделот за лична нега. Не се сеќавам на цената.
Туу, a бaш мислев дa те прaшaм зa ценaтa. И мaјкa ми е пoпaленa пo oвa, ме нaпнa зa дa гo нaјдaм и ценa кoлку е. Ништo, ќе чекaме некoј дa ни кaже.
Да, криво ми е што не видов оти и јас сакам да го земам. Ако одам утре накај Рамстор ќе проверам и ќе ти кажам.
Здраво, каде ми се наоѓа трансакционата сметка на маестро картичка? Имам голем број со големи бројки и голем број со помали бројки.
Не знаев мислењево дали тука или во општи здраствени проблеми да го пишам, така да модератор нека го префрли ако е офф. Него прашањето ми е дали може да се предозирам со испиени две апчиња - антидепресиви. Му доаѓаат 40mg од депрозел. Знам дека е смешно прашањево ама по грешка можно е да се имам напиено две, и малце ми е страв пошто сепак е хормонско апче во прашање.
Не можам да ја најдам темата па да прашам овде. Да ми кажете некоја програма за обработка и прикачување на слики??
Протнете се ако веќе имате намера, не навлагајте у правилник дали смее или не. Природа е тоа, кој смее да ја забрани ? BTW Имам прашање, -каде можам да најдам рубикова коцка 4х4 !? - Каде да најдам добра усна хармоника G-tuning
Мислам дека имаше некои џусеви ако добро се сеќавам,а цените ти се со 10-20 денари поефтини од тие што се во центарот. Не е скапо, а доста убаво место е.