Има некој што ќе знае да ми каже што како е процедурата за вадење пасош на мачка? И во авион се доплаќа нешто или карта треба да и земам?
Добри апликации за обработка на фотографии на мобилен ти се, меѓу другите: Adobe Photoshop Lightroom, Fotor, VSCO, PicsArt, Priime, Afterlight, Enlight, Polarr, Snapseed. Преводот нема врска со VPN-от. Тоа што понекогаш не дава никаков превод, или пак е измешан, е до самото програмче, има некоја бубачка што ги меша преводите. Можеш да симнеш превод мануелно од titlovi или opensubtitles и да го отвориш преку Popcorn Time, така ќе ти го покажува како што треба. Или пак симни го програмчето пак, и одново инсталирај го.
ЈАс го симнав, но кога пуштам да гледам серија преводот ми е измешан, нема смисла преводот со тоа што го зборуваат..
Имам алкател one touch idol 2s и сега работата е што не знам како да ја извадам сим картичката :/ а на нет има само за ставање. Нека ме упати некој И ако може да ми кажете некоја мобилара да појдам да си го одкодирам тел зашто менував оператор а од вип не ми го даваат кодот.
Си купив нов црно-бел фустам и го оставив да покисни во прашок малку. Црниот материјал пуштил боја и го извапцал белото на фустанот и сега е како темно-виолетово:/ како да ја вратам белата боја? Хелп плс
Како што гледаш дека има за ставање, така и се вади. Ако не се лажам, се става со притискање навнатре?! Така беше на мојот стар алкател... ако е така, со нокт или нешто рамно стисни на картичката према внатре и би требало да се ослободи па да ја повлечеш нанадвор.. АКО е како кај Идол 3 ти треба sim ejection tool, било што така поостро што ќе влезе во дупчето од сим слотот
Пробај со оцет... само не директно на фустанот, туку во вода... нека поседи малку. Па испери го.... Се надевам ќе ја врати белата боја...
do adminite na femina, kako mozam da objavam reklama na femina? ps pisuvam od tablet i nemam moznost za makedonska poddrska
Повели ако си од Скопје https://hemiskopingvin.wordpress.com/cenovnici/ Незнам со вениш или варикина што ќе се случи на материјалот.
Варикина не, тоа само на целосно бели смее Вениш може да потпомогне ама зависи и од материјалот и од бојата А и хемиско не е секогаш решение. Ваква дешавка имав и јас на црно-бела кошула и не излезе ни на хемиско