Имa еднo средствo, прaшaк - елиминaтoр нa несaкaни бoи. Се пoтoпувa фустaнoт и се oтстрaнувa бoјaтa. Гo имa вo Тинекс и не ми текнувa кaкo се викaше. Гo имaм пoстирaнo пooдaмнa вo темaтa Пoмoш зa oчaјни дoмaќинки. @LadyR
Се си мислам дека имаше некоја страна или апликација за препорака за ресторани/кафичи/местенца за сите држави. На некого да не му текнува некоја да ме просветли? Thank you
Колку пари е? Да знам или да го купам или на хемиско да го носам, што ми де исплаќа повеќе хаха? Колку пари издадов сеа за разни средства и сапуни и прашоци, како пола цена на фустанов )
Сметката за струја за претходниот месец се уште не е стигната, а претпоставувам дека нема ниту да стигне. До денеска и е рокот за плаќање. Каде може да се обратам за да ја дознаам сумата, освен во пунктови на ЕВН. Се чека голем ред таму, па дали има друг начин?
вакво нешто каде можам да најдам не траката туку само плетеното и дали некаде со продаваат и на метро..Ми треба повеке..
Што се носи на мекици. Кај и да е ќе се прават, золва ми треба да се породи, на готовс сме. Па да бидам спремна де.