@QweenSM почекај, за две недели никогаш ми немаат стигнато. 3 недели минимум се чека, еве и јас чекам нарачка од пред скоро 3 недели. Им пишав и ми рекоа да почекам до 5 Мај, имале delay, веројатно заради Велигденските празници (и кај нив беа во исто време). Ме фаќало некогаш и 4 недели ама секогаш стигале, без исклучок. Исто, може пролонгирањето да е кај нас, од царина. Ако имаш царина за плаќање, некое време ги држат кај нив, така што не се секирај, ќе стигне Можеш и да им пишеш на нивната страна, има една секција Help, се пополнува како формулар, и ќе ти одговорат.
Бидејќи живеам во Центар, не ги владеам слободните зони за паркирање и правилата околу тоа. Каде може да се паркира околу Боемската? До 23h се наплаќа, после е бесплатно или ?
женски дали јас сум грешка или имаше тема порано за work & travel тука на фемина и за споделување искуства? сакам да прашам ама да не згрешам тема т.е не ни знам каде да го поставам прашањето што ме интересира
Ве молам некоја ако знае да ми одговории, или барем мислење каде би можело... Веќе подолго време имам желба да направам свој парфем, не целувам на тоа да биде за продажба знам дека е невозможно, но ете сакам да направам неколку примероци кои на пример би ги подарувала на блиски луѓе, а да биде нешто што ќе потсетува на мене, дали имате идеа каде и како би можела да го изведам ова?
Девојкиии некоја идеа за фустанчиња? За на свадба ама кратко ми треба долго имам купено(иначе за кај блиски роднини е) Ви благодарам однапред
aли некoј е oтвoрaл текoвнa кaртичкa, кaде штo ќе му пристигнувa плaтaтa вo Кoмерцијaлнa бaнкa, скoрo?? Кaквo е тoa , дoгoвoр зa 6% oд плaтaтa не знaм кaј дa се прaтил дoгoвoрoт зa пoгoлемa пензијa, нит знaм кoгa ќе крaтaт oд плaттa..??
Дали и денеска е блокирано кај Собрание и околните улици? Треба да одам накај Центар, па за да не ми биде џабе одењето..
Пиши Loutra Pozar или Loutra Aridaia .. Се наоѓа на 30тина км од Edessa т.е по наше Воден Какви 6% од плата, за што? Отвараш трансакциска, за неа плаќаш 20-30 денари месече надоместок, со неа ти следува Виза електрон или Маестро .. А овие 6% се за.....?!
Некој искуство со шминка и фризура во салоните Mirror (позади универзална) и Fashion and vision? Не можам ниту на фб да ги најдам, да погледнам слики