Абе кога станува збор за здравје- не е тоа никакво фрлање на пари. А за до 500 искрено можеш секаде да најдеш
Во моментов има во рамстор на промоција со купони. Јас од таа линија купив тавче за палачинки и вок тава и сум задоволна, би требало и грилот да е добра. инаку ги има секаде. Ние нашата пред една година ја купивме во Веро мислам, а га има и во дуќаниве за електрока и домаќинство - Нептун, Техномаркет и сл.
Јас имам уште едно прашање, нарачав нешто од Групер со бесплатна достава и отприлика ме интересира за колку дена ќе стигне?
Има ли некој на клиника во Скопје што работи? Поточно на одделот за реуматологија? Ми треба да прашам нешто...
Да, треба рецепт, не е играчка лекот. А за цена, мислам дека не е скап, околу 100 денари би требало да е (не ме држи за збор околу точната цена).
Слушнав дека пунктот на ЕВН за плаќање сметки,во Технометал-Вардар е затворен. Сега кај плаќате сметки?
Јас случајно разбрав дека во Шпаркасе Банка сметките за ЕВН се без провизија, исто како на било кој пункт од ЕВН да плаќам си одам таму.. Во мојот град на пунктот од ЕВН има редица како за леб порано што имало.. Нема шанса да дремам пола сат само да платам.. Или електронски на сајтот од ЕВН