Во врска со нептун картичката ние ја добивме кога купивме нов шпорет. Сами ни ја дадоа, не плативме ништо и секое следно купување имавме попуст. Татко ми ја има поточно.
Ми треба помош... Направив нов инстаграм, но се најавив со бројот од мајка ми. И сега почна да и стигнуват смс пораки. Као демек камај, полудела девојка, за мода и слични некој такви страни што следев, дека објавиле нова слика. Ги одследив страните, ги блокирав и повторно стигнуваа пораките. Го деактивирав профилот и повторно доааѓа. На мајка ми и викам од Vip ти ги праќаат, ако и кажам тешко мене дека со нејзин број се најавив... Прво пораките ми стигнува од сабајле.. потоа крај 18часот , потоа во 19 часот, и в чера во 21 и 10 мин. Секој ден поракии стигнуват. Дали на вас ви се има случено ова?
Никаде не се најавувам со број, туку со меил. Побарај на гугл сигурно има опција како да го тргнеш да не ти идат пораки.
дали знае некој или има искуство за дали може да се запишам на фалкутет ама со училишна матура ..ке треба да полагам приемен или ? И како се цените за првата година ? Фала
http://fashiongroup.com.mk/brendovi/womensecret/ Има огртачи, собни папучи, мидери, конбинизони, купачи, наметки... Цените се нешто слични како extreme intimo.
Денес приметив дека фрижидерот не ни се затвара убаво, т.е лепенката не лепи. Ја стиснав поубаво вратата но пак си се враќа назад и се одлепува. Делот за комората е во ред, а овој кај обичниот дел не лепи. Купен е во 2012 година, гаранцијата е помината, а е марка Самсунг. Сте имале ваква ситуација, колку би била поправката? Покрај милион трошоци овој период, само ова фалеше!
Купив фустан пред една недела, горниот дел е црн а, долниот бел. Страв ми беше да го исперам во машина и затоа го закиснав само со вода без прашак и пак пуштил боја... белото е со црни флеки на некои места и на виолетово се прелива ... чаре ? Си пукнав од мака, 3000 го платив го однесов на хемиско ама не можело
Оди во сервисот на самсунг.Може и вратата да се штелува а и во сервисот сигурно има нова гума.Може само пиксната да е проблем. Ова ти го кажувам,затоа што татко ми беше мајстор,и сум слушала од него за овој проблем
Зависи на кој факултет сакаш, нема на сите факултети приемни испити. Јас сум пример на општа медицина и не полагав приемен - кај нас се запишува со поени од матура. Инаку сите години на сите државни факултети се иста цена: државна квота 200, а приватна квота 400 евра. Попрскај врз флеките на белиот дел Арис, остави малку да постои, потоа убаво истругај го тој дел и исплакни го само тој дел со вода. По потреба стори го ова неколкупати. Јас пред некој ден со ова средство извадив од гарнитурата (штоф во кремаста боја) дамка од уље без да се оштети материјалот, па ваљда ќе е ефикасно и за твојов проблем. Арис можеш да купиш во било кој маркет.
Незнам,татко ми го немам веќе 9 год.и сигурно има разлика во цените.Јави им се,сигурно ќе дојде мајстор дома.Незнам сега како работат,само знам дека тогаш,некој доаѓаа да го земат татко ми.Неможам да се сетам на некој мастор од времето на татко ми,инаку би ти помогнала
И јас исто така фустан долг црно со бело го фрлив не можеше со ништо да излезе. Пробај со Арис ама и со тоа тешко
Можеш да се запишеш и со училишна матура (ако имаш доволно поени, во зависност од другите што конкурирале колку поени имаат и зависи од бројот на слободни места) и не треба да полагаш приемен испит. 200€ државна квота, 400€ приватна квота.
Здраво на сите, би сакала да ве прашам околу совет во врска со мојот роденден. Планирам да го славам овој викенд (во Скопје) и да поканам околу 25 луѓе и да потрошам макс 100 евра. Дали знаете некое местенце за пред 12, да не биде обичен кафич? Дали можете да ми предложите место каде можам да изнајмам простор или да купам пијачки и да биде журка?