Имаме дома ќебе од Дормео,Warm hug сет што беше со перниче,сега се вика extrime soft,таму пиши дека се пери во машина,но нашето е црвено од едната страна,а од другата бело,па се плашам да не пушти боја и белиот дел да не се бојадиса...некој искуство да не има?
Имаме дома ќебе од Дормео,Warm hug сет што беше со перниче,сега се вика extrime soft,таму пиши дека се пери во машина,но нашето е црвено од едната страна,а од другата бело,па се плашам да не пушти боја и белиот дел да не се бојадиса...некој искуство да не има?[/QUOTE] Јас на 40 ги перам па не пуштаат
Зависи кај кого одиш. Кај блиски другарки јас носам убав (секси) долен веш, накит, обавезно нешто благо. А можеш и да ја прашаш што сака, т.е. што и треба, па тоа да и купиш.
Знам само дека мора да имаат крпа некоја ако даваш пари во кутивче обавезно и крпа неможе без дарче,а можеш да им понудиш тие да си купат што сакаат па да ги даруваш.
Сакам да купам палета на сенки,но внатре да има и руменило и кармин,ај некој кој има искуство да ми препорача марка,да бидат трајни и пигментирани.
Кога ти ѕвони Непознат број, значи некој со тараба ти заѕвонил? Или може да биде и нешто друго во прашање? Уште постојат такви луѓе што ѕвонат со непознат? * се чувствува збунето А може некако да дознам кој ми ѕвони?
Каде да најдам во Скопје предмети за поклон, во бохо стил, рустичен? За другарка ми се Може да се обетки, или некој украс за во соба функционален
На сефора палетите. Плус со хајлајтери се и кармини и руменила и тушеви. Мислам дека околу 20 евра ама ќе ја користиш баеги.
Да со тараба мислам дека тарабата стои пред бројот. Друго во прашање мислам не е Може да дознаеш кој ти звони да идеш до Вип таму ќе ти кажат, ама изгледа плаќа се тоа.
Да со база стојат. Јас ја имам 1 година. Види на страната на сефора на Грчкиот сајт,некогаш ги има и на попуст.
Уште овде да пишам-Дечки ај ве молам кој знае-што е помалку штетно Томографија или Рентген? Ми треба за снимање на синуси,матичната ми пиша за рентген но една пријателка ми кажа дека и со томографијата се снимале (опфаќале) синусите. Дали знаете нешто околу двете?