не верував за ова со далечинското на колата, и му реков на дечко ми да седи дома јас се симнав доле на паркинг му се јавив и му реков да одклучува со далечинското на телефонот и навистина се отклучи колата бе се изненадив, овие работи треба да се знаат благодарност до девојката што ги напишала
*Сокриена резервна батерија во вашиот телефон Во моменти кога телефонот ви е неопходен а вашата батерија е пред исклучување,апак полначот не е со вас.Nokia телефоните имаат можнос за надополнување од резервната батерија. За да ја активирате, морате да отчукате * 3 3 7 0 # и вашиот телефон ќе биде надополнет со 50% батерија. Испразнетата резервна батерија, автоматски се надополнува со следното полнење на мобилниот телефон. Ипробано и дефинитивно неточно
*Сокриена резервна батерија во вашиот телефон Во моменти кога телефонот ви е неопходен а вашата батерија е пред исклучување,апак полначот не е со вас.Nokia телефоните имаат можнос за надополнување од резервната батерија. За да ја активирате, морате да отчукате * 3 3 7 0 # и вашиот телефон ќе биде надополнет со 50% батерија. Испразнетата резервна батерија, автоматски се надополнува со следното полнење на мобилниот телефон. e само шо ја наполнав нокиата, следно коа ќе се испразни баш ќе пробам
*Оневозможете ја работата на вашиот мобилен телефон во случај на кражба. Првенственоморате да го познавате серискиот број на вашиот мобилен телефон, за да го дознаете, отчукајте * # 0 6 # и на дисплејот на вашиот мобилен телефон ќе ви се покаже серискиот број на вашиот мобилен телефон. Овој серискиброј зачувајте го на сигурно место, и во случај на кражба на вашиот телефон, обратете се до операторот чив корисник сте, кажете му го серискиот бројна вашиот мобилен телефон,и тие веднаш ќе го блокираат вашиот телефон, дури крадецот и да ја смени сим картичката телефонот нема да биде во употреба. Напишав *#0 6 # и ми се појави серискиот број А,во врска со банкоматот и колата не верувам.
A nekoj ako ima pin kako naprimer 2442 ? I obratno e isto toj ili e kaznet so takvo pin ili ke mu idi policija na sekoe vadenje pari Hihihi
За малку ќе отворев нова тема Life hacks ама ми текна дека ја има оваа па си реков тука ќе пишам. И плус едно од мене (имав и други ама сега само на ова ми текнува) Нема утка на палачинките кога, штом се испечат, една по една се ставаат на чинијата и чинијата се става во најлонска кеса. Излегуваат совршено меки.