Добро девојки, јас и мојот дечко имаме по 22 години, заедно сме веќе пола година, но многу сме блиски. Мислам дека во нашата врска постои проблем, не сум сигурна дали преувеличувам или не знам веќе... Јас многу сакам кога орално го задоволувам него, тоа и мене ме возбудува. Сепак тој не сака мене да ме задоволи орално. Кога ќе го прашам зошто, тој вели дека не му било убаво. Досега сме имале многу пати сексуални односи, како што кажав јас сакам него да го задоволувам орално, а тој мене не. На мене лично оралниот секс ми е многу е многу важна компонента од предиграта, како тој мене така и јас нему. И сега што да правам???? Очајно ве молам за совети
Неможам да се начудам, ти орално го задоволуваш а тој не сака да ти возврати тебе иако и ти многу посакуваш орално да те задоволува. Малку е симтомично или доволно не те сака или егоист е или да речам нарцисоиден е или можеби во прашање е и хигиената незнам што да речам повеќе, ти најмногу добро го познаваш и најдобро е убаво да размислиш- дали и понатаму ќе се понижуваш , само ти да му го правиш ќефот кога и тој на исти начин не ти возвраќа. поздрав, со среќа и убави моменти да те следат во животот
Е дечко ти не знае што пропушта.. пропушта да те гледа како уживаш како никогаш до сега па на крај краева кажи му дека е себичен и одреден период не му ги исполнувај ти твоите желби белки ќе свати дека не е само он тој што треба да ужива
кога се има секс треба двете страни да узиваат затоа мислам дека не треба да го молиш,туку нареди му да те задоволи орално,Приказните од типот,неможам не ми е убаво, не сакам ,се лага.Ако вистински те сака ке направи се за тебе.Поздрав и узивај.