прв пат ми го пружи девојка можеби и затоa бев поопуштена инаку веќе подолго време се задоволуваме орално со дечко ми и супер ми е
да и како што кажав сметам дека токму заради тоа бев пооопуштена , чуствототo беше незаменливо инаку врката траеше некои 6 месеци една од најубавите што сум ги имала ...
Кога добиам ми е супер, ама кога пружам... уште не ми е доволно удобно во тој поглед. Иако сакам да го задоволам дечко ми понекогаш не можам да се натерам
nikogas nemojte da custvuvate obvrska deka morate da go napravite toa, pravete taka kako sto se custvuvate, ako e dojden momentot do toa da se napravi ne se ogranicuvajte, uzivajte, ednostavno prepustete se na momentot. i sovet pravete go toa so onoj koj go sakate e i vo koj imate DOVERBA, TOA E NAJVAZNO!!! samo taka ke vi bide ubavo! Od iskustvo ve sovetuvam.
Zenski, jas uzivam vo oralen se, i da davam i da mi dava. Ama partnerot ne sava, vika mnogu mu smrdelo mu ide da povraca. Ste imale vakov problem? Kazuvajte care, zeni sme da si pomagame. Pozz do site.
Сигурно штом си се одлучила за орален, си одржуваш беспрекорна хигиена? Ако и ти самата можеш да ја осетиш непријатната миризба е тогаш веќе некаде чкрипи. Може се работи за некаква инфекција. Е сега може ти да имаш сосема нормална миризба, ама постојат луѓе што неможат ни тоа да го поднесат. Па посебно и топол вкус . Јас те советувам да не го тераш дечко ти да те задоволува на тој начин. Штом неможе да поднесе, само ќе си го расипеш целокупното уживање. Пробајте на друг начин да си причините обострано задоволство.
Па ако неможе да поднесе не мора да расипува уживање него да го среди тој проблем , нели со камилица треба да се мие или како беше .. Не е проблем што не се решава ..
^^ Зборот ми беше дека ако е миризбата неприродна, треба да се превземат мерки. Меѓутоа има некој што не може да ја поднесе ни онаа нормална миризба и вкус на вагиналниот секрет, па затоа велам дека нема потреба да го бара тоа од дечко и, бидејќи може стварно му се гади. Па уште ако е и предигра ќе се расипе натамошниот тек на сексот. Ако пак ептен ти е до тоа, некој спомна имало вагинални менти, па вреди да се проба.
Пробај со влазни марамчиња за интимна нега, ке ти ја освежи или посети гинеколог ако и ти веќе ја осеќаш таа миризба. Или искапете се пред да се впуштите во игра и ќе се среди се верувај А инаку во мое име, нормално дека е чуството одлично иако првиот пат е малку чудно и гадно можеби (иако во тотална темнина е најдобро ) но времето ке те извежба
За орален и јас и дечко ми сме станати експерти . Го правевме тоа и пред да имаме вагинален секс, по неколку месеци од кога почнавме да излегуваме Првиот пат ми беше многу чудно јас да го направам тоа, но ете спонтано дојде..Мислев дека е гадно и дека никогаш нема да направам такво нешто, но не било ништо, ама баш ништо, ни гадно ни страшно.
А ние прво почнавме со секс неколку месеци, па после тоа со преќутно инсистирање тој прв ми пружи, а јас прв пат кога му пружив ми беше малку трауматично, ама сега е... ТОП! Не се пропушта тоа никогаш!