Орален секс

Дискусија во 'Секс' започната од newring86, 22 ноември 2009.

?

Дали уживате за време на орален секс?

1. Да, и кога пружам и кога добивам

2.239 глас(а)
    67,8%
  2. Да, но само кога добивам

397 глас(а)
    12,0%
  3. Да, но само кога пружам

258 глас(а)
    7,8%
  4. Не, не сакам орален секс

410 глас(а)
    12,4%
  1. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    прв пат ми го пружи девојка можеби и затоa бев поопуштена :$ :)
    инаку веќе подолго време се задоволуваме орално со дечко ми и супер ми е :wasntme:

2. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Зезаш, озбилно ? Првиот орален ти беше со девојка ? :$

3. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    да и како што кажав сметам дека токму заради тоа бев пооопуштена , чуствототo беше незаменливо
    инаку врката траеше некои 6 месеци една од најубавите што сум ги имала ... :inlove:

4. BiiBii

BiiBii Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Кога добиам ми е супер, ама кога пружам... уште не ми е доволно удобно во тој поглед. Иако сакам да го задоволам дечко ми понекогаш не можам да се натерам :tmi:

5. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    Good to know :D

6. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Јас му пружам само кога сум пијана. Инаку обожавам да ми „пружа“!

7. AlekBt

AlekBt Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    16
    http://www.youtube.com/watch?v=nioUwC1UGGM :P

8. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    Не можам повеќе да се согласам :D

9. onaaa

onaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    koa dobivam e mnoguuuuuuuu ubavo ama koga treba jass nekako ne odiii :D nejkam gadno mi e

10. cudna

cudna Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    nikogas nemojte da custvuvate obvrska deka morate da go napravite toa, pravete taka kako sto se custvuvate, ako e dojden momentot do toa da se napravi ne se ogranicuvajte, uzivajte, ednostavno prepustete se na momentot. i sovet pravete go toa so onoj koj go sakate e i vo koj imate DOVERBA, TOA E NAJVAZNO!!! samo taka ke vi bide ubavo! Od iskustvo ve sovetuvam.

11. sexybaby22

sexybaby22 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    22
    јас имав орален секс на свој 18 години ... на почетокот ми беше некако гадно ... но потоа уживав .. :rofl: :D

12. benten

benten Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2009
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Zenski, jas uzivam vo oralen se, i da davam i da mi dava. Ama partnerot ne sava, vika mnogu mu smrdelo mu ide da povraca. Ste imale vakov problem? Kazuvajte care, zeni sme da si pomagame. Pozz do site.

13. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.392
    Допаѓања:
    1.117
    Бентен штом дечко ти ти рекол дека му смрди, треба ти да се запрашаш за твојата хигиена.

14. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Сигурно штом си се одлучила за орален, си одржуваш беспрекорна хигиена? Ако и ти самата можеш да ја осетиш непријатната миризба е тогаш веќе некаде чкрипи. Може се работи за некаква инфекција.
    Е сега може ти да имаш сосема нормална миризба, ама постојат луѓе што неможат ни тоа да го поднесат. Па посебно и топол вкус :doh: . Јас те советувам да не го тераш дечко ти да те задоволува на тој начин. Штом неможе да поднесе, само ќе си го расипеш целокупното уживање. Пробајте на друг начин да си причините обострано задоволство.

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Па ако неможе да поднесе не мора да расипува уживање него да го среди тој проблем , нели со камилица треба да се мие или како беше .. Не е проблем што не се решава ..

16. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    ^^ Зборот ми беше дека ако е миризбата неприродна, треба да се превземат мерки. Меѓутоа има некој што не може да ја поднесе ни онаа нормална миризба и вкус на вагиналниот секрет, па затоа велам дека нема потреба да го бара тоа од дечко и, бидејќи може стварно му се гади. Па уште ако е и предигра ќе се расипе натамошниот тек на сексот.
    Ако пак ептен ти е до тоа, некој спомна имало вагинални менти, па вреди да се проба.

17. Tikve

Tikve Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    4
    Пробај со влазни марамчиња за интимна нега, ке ти ја освежи :) или посети гинеколог ако и ти веќе ја осеќаш таа миризба. Или искапете се пред да се впуштите во игра и ќе се среди се верувај :)
    А инаку во мое име, нормално дека е чуството одлично :) иако првиот пат е малку чудно и гадно можеби (иако во тотална темнина е најдобро :$ ) но времето ке те извежба :D

18. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    401
    За орален и јас и дечко ми сме станати експерти :$ :D . Го правевме тоа и пред да имаме вагинален секс, по неколку месеци од кога почнавме да излегуваме :$ Првиот пат ми беше многу чудно јас да го направам тоа, но ете спонтано дојде..Мислев дека е гадно и дека никогаш нема да направам такво нешто, но не било ништо, ама баш ништо, ни гадно ни страшно. :lol:

19. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    117
    А ние прво почнавме со секс неколку месеци, па после тоа со преќутно инсистирање тој прв ми пружи, а јас прв пат кога му пружив ми беше малку трауматично, ама сега е... ТОП! Не се пропушта тоа никогаш! :P

20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.720
    Допаѓања:
    38.445
    Имам редовен орален секс. Јас го задоволувам дечко ми, а тој мене не. Не ни сакам да ме задоволува.